دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

در جشنواره شهید رجایی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان تقدیر به عمل آمد در جشنواره شهید رجایی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان تقدیر به عمل آمد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۹ |
 در جشنواره شهید رجایی
از رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان تقدیر به عمل آمد
 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان در سیزدهمین جشنواره شهید رجایی به عنوان دستگاه برگزیده خدمت با توجه به ارزیابی عملکرد سال 1395 حائز رتبه برتر شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا- زنجان - در ویژه مراسم جشواره، مهندس مونسان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و مهندس درویش امیری استاندار زنجان با اهداء لوح از دکتر علیرضا بیگلری و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر و تشکر نمودند.
پایگاه خبری وب‌دا مرکز زنجان این موفقیت را به ریاست دانشگاه، هیات رئیسه و همکاران سخت کوش و تلاشگر عرصه سلامت مجموعه دانشگاه تبریک عرض می‌نماید.
دفعات مشاهده: 2394 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2634 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 112 کاربر