Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
معرفی::
واحد علم سنجی::
کتابخانه مرکزی::
کتابخانه دیجیتال (منابع الکترونیک و پایگاه داده ها)::
پورتال کتابخانه دیجیتال ::
کتابخانه های تابعه::
فرم ها و فرآیندها::
آیین نامه ها::
کارگاه ها::
اخبار و اطلاعیه ها::
کارگاه های توانمندسازی اعضای هیئت علمی و پژوهشگران::
فهرست مجلات نامعتبر و جعلی

AWT IMAGE

فعالیت سایت مدیریت اطلاع رسانی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: فاز دوم توسعه سامانه علم سنجی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۲ |
به اطلاع همکارن گرامی می رساند، اخیرا فاز دوم توسعه سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی رونمایی شده است. در توسعه اخیر، اطلاعات اعضای هیات علمی  در پروفایل Google Scholar ایشان نیز به سامانه علم سنجی افزوده شده و قابل مشاهده برای همه مشاهده کنندگان سامانه علم سنجی گردیده است. بدین ترتیب همکاران می توانند در صفحه اصلی سامانه علم سنجی در ادرس http://isid.research.ac.ir با انتخاب دگمه Google scholar  در بخش میانی صفحه مطابق تصویر پیوست، اطلاعات و شاخص های اعضای هیات علمی را بر اساس پروفایل Google scholar ایشان مشاهده، ارزیابی و رصد نمایند.  با توجه به اینکه پروفایل  Google scholar افراد  دربرگیرنده تمامی مقالات منتشر شده ایشان از جمله مقالات فارسی نیز می باشد، اینک تمامی مقالات اعضای هیئت علمی از جمله مقالات فارسی در سامانه مذکور  مورد محاسبه و پایش قرار می گیرند.  پیش فرض سامانه  مقالات و شاخص های بانک اطلاعاتی Scopus می باشد، جهت مشاهده اطلاعات بر اساس پروفایل Google scholar ضروری است دگمه Google scholar در بخش میانی صفحه انتخاب شود.

AWT IMAGE
دفعات مشاهده: 224 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر