:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: حضور داوطلبانه تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت گوگجه ییلاق در مناطق زلزله زده کرمانشاه
:: برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از دیابت
:: اعزام تیم درمانی اورژانس زنجان به کرمانشاه جهت امدادرسانی به مصدومین زلزله غرب کشور
:: برنامه دومین همایش دانشکده پزشکی
:: کمیته هماهنگی درون بخشی برنامه های هفته ملی دیابت در شهرستان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: افزایش سواد سلامتی مردم مهمترین استراتژی برای پیشگیری و کنترل دیابت در زمان حال و آینده است ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران مبتلا به دیابت استان زنجان؛
افزایش سواد سلامتی مردم مهمترین استراتژی برای پیشگیری و کنترل دیابت در زمان حال و آینده و مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقای سلامت گام ارزشمندی در این مسیر است.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – دکتر حسین چیتی ظهر روز سه‌شنبه 14 شهریورماه 96 در جلسه مجمع عمومی انجمن حمایت از بیماران مبتلا به دیابت استان زنجان اظهار کرد: تاکنون سه بار غربالگری دیابت در سال‌های 83 تا 87 در این استان انجام گرفته که آخرین آن طی سال‌های 92تا 93 بوده است.
وی یادآوری کرد: براین اساس در آخرین غربالگری 150هزار و 162نفر از افراد بالای 30سال روستایی مورد بررسی قرارگرفتند که از این تعداد یکهزار و 187 نفر دیابتی جدید و سه هزار و 234 نفر نیز پیش دیابتی شناسایی شدند.
رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران مبتلا به دیابت استان زنجان افزود: دیابت نوع یک بیشتر در کودکی و نوجوانی و به علت فقدان تولید انسولین رخ می‌دهد و حدود پنج درصد افراد دیابتی را تشکیل می‌دهند؛ دیابت نوع 2 نیز در میانسالی بدلیل کمبود تولید به مقاومت بدن به انسولین بوده که حدود 90 تا 95 درصد افراد دیابتی را شامل می‌شود.
فوق تخصص غدد بیمارستان ولی عصر(عج) با بیان اینکه شیوع بیماری دیابت نوع 2 در زنان و مردان تقریبا بالاست، تصریح کرد: در این میان افراد چاق، سابقه فامیلی، کم تحرکی، سابقه دیابت در حاملگی، افرادی که دچار افزایش فشار خون و چربی هستند، بیشتر در معرض خطر قرار دارند.
دکتر چیتی با اشاره به این‌که بیماری دیابت بصورت عمده بدون علامت بوده و در مراحل بعدی با افزایش قندخون علایم عمده‌ای نظیر پرخوری، پرادراری، پرنوشی را در بیمار بوجود می‌آورد، خاطرنشان کرد: خستگی مداوم، کاهش وزن ناگهانی، تکرر ادرار، زخم هایی که دیر خوب می‌شوند، مشکلات جنسی، گرسنگی و تشنگی مداوم، مور مورشدن پا و به خواب رفتن دست و پا از نشانه‌های دیابت است.
به گفته وی، دیابت شایع‌ترین بیماری غدد جهان است که عامل چهار میلیون مرگ در سال و 9 درصد کل مرگ‌های جهان را به خود اختصاص داده و براساس آمارها هر دقیقه 6 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست می‌دهند.
رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران مبتلا به دیابت استان زنجان اظهار کرد: با توجه به آمار سال 86، از هر 20 ایرانی یک نفر دیابتی بوده که پیش‌بینی می‌شود سال 1404 از هر هفت ایرانی یک نفر به این بیماری خاموش مبتلا شود.

دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >