:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: حضور داوطلبانه تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت گوگجه ییلاق در مناطق زلزله زده کرمانشاه
:: برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از دیابت
:: اعزام تیم درمانی اورژانس زنجان به کرمانشاه جهت امدادرسانی به مصدومین زلزله غرب کشور
:: برنامه دومین همایش دانشکده پزشکی
:: کمیته هماهنگی درون بخشی برنامه های هفته ملی دیابت در شهرستان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: دوره آموزشی ایمنی بیمار و مدیریت خطر برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۵ |
در راستای اجرای برنامه عملیاتی دانشگاه؛
دوره آموزشی ایمنی بیمار و مدیریت خطر برگزار شد
به منظور ارتقاء توانمندی‌های گروه پزشکان و پیراپزشکی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دوره آموزشی ایمنی بیمار و مدیریت خطر، صبح روز یکشنبه 12 شهریورماه با استقبال بالغ بر 300 نفر برگزار شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - به همت واحد اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دوره آموزشی ایمنی بیمار و مدیریت خطر به مدت دو روز در سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه برگزار شد.
 باتوجه به اینکه ارتقاء ایمنی بیمار از مفاهیم مستتر در ارائه خدمات مطلوب درمانی، تشخیصی و مراقبتی در کلیه بیمارستان‌های کشور می‌باشد که هم در نسل سوم استانداردهای اعتباربخشی ملی و هم در برنامه بیمارستان‌های دوستدار ایمنی بیمار مورد تاکید و توجه خاص می‌باشد، در فعالیت‌های برنامه عملیاتی نیز به آن تاکید شده و هدف نهایی از فعالیت‌های برنامه ایمنی بیمار در برنامه عملیاتی پیاده‌سازی / اجرا / عملیاتی نمودن استانداردهای الزامی برنامه بیمارستان‌های دوستدار ایمنی بیمار است .
در دوره آموزشی مذکور خانم‌ها یونسلو، شافعی و بیات به تشریح مفاهیم کلی مدیریت خطر و ایمنی بیمار، مدیریت خطر به روش واکنشی و روش پیشگیرانه، کنترل عفونت و اندازه‌گیری نرخ شیوع زخم فشاری در بخش بستری پرداختند
دفعات مشاهده: 139 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >