:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: دانلود نرم افزار silverlight
:: حضور داوطلبانه تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت گوگجه ییلاق در مناطق زلزله زده کرمانشاه
:: برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از دیابت
:: اعزام تیم درمانی اورژانس زنجان به کرمانشاه جهت امدادرسانی به مصدومین زلزله غرب کشور
:: برنامه دومین همایش دانشکده پزشکی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مراسم گرامی‌داشت روز بهورز در شهرستان خرم‌دره برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۵ |
مراسم گرامی‌داشت روز بهورز در شهرستان خرم‌دره برگزار شد
به منظور تقدیر از این بهورزان شهرستان خرم‌دره، مراسم گرامی‌داشتی روز یک‌شنبه دوازدهم شهریورماه 96 در محل تالار طاها شهرستان خرم‌دره برگزار گردید.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – در این مراسم دکتر جلیل کریم‌خانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم‌دره، ضمن تبریک این روز، اظهار کرد: بهورزان پیش‌گامان عرصه بهداشت و درمان در راستای ارتقاء سلامت جامعه روستایی هستند.
وی با بیان اینکه ارتقاء شاخص‌های بهداشتی مدیون زحمات بهورزان است، تصریح کرد: افتخار می‌کنیم که در مجموعه بهداشت و درمان، پس از انقلاب اسلامی به همت همکاران بهورز شاخص‌های بهداشتی از قبیل مراقبت‌های مادر و کودک، مراقبت‌های زمان بارداری، ریشه‌کنی بسیاری از بیماری‌ها مانند فلج اطفال و ... ارتقاء یافته است و باید گفت این زحمات حقیقتا ستودنی است.
در این مراسم دکتر کاظمی معاون فرماندار خرم‌دره، قاسمی بخشدار مرکزی، دکتر صبوری استاد دانشگاه، رئیس شبکه بهداشت و معاونت بهداشت شبکه و جمعی از کارشناسان بهمراه بهورزان و خانواده‌ی این عزیزان حضور داشتند.
اجرای موسیقی محلی، سخنرانی نماینده بهورزان و صرف نهار از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
در پایان این مراسم از بهورزان زحمتکش شهرستان خرم‌دره با اهداء لوح و کارت هدیه تجلیل به عمل آمد.
دوازدهم شهریورماه، مصادف با سالروز احداث نخستین خانه بهداشت، به عنوان روز بهورز نام‌گذاری شده است.
دفعات مشاهده: 129 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >