:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
بهبود کیفیت::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
کنترل عفونت::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

:: پیام تبریک دکتر علیرضا زراعتچی بمناسبت چهل و دومین سالروز تاسیس اورژانس کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۷ |

پیام تبریک ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان بمناسبت ۲۶ شهریور،چهل و دومین سالروز تاسیس اورژانس کشور و روز ملی اورژانس

وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا

AWT IMAGEهم اکنون که شاهد پیشرفت،گسترش و ارتقا روز افزون خدمات فوریتهای پزشکی به عنوان برگ زرینی از طرح تحول نظام سلامت در راستای خدمت به مردم عزیز ایران اسلامی  هستیم ؛ پرسنل خدوم ،زحمتکش و ایثارگر فوریتهای پزشکی به عنوان پیشگامان و طلایه داران  عرصه سلامت این مرز و بوم بصورت شبانه روزی در سخت ترین شرایط تمام تلاش خود را جهت یاری رساندن به بیماران و مصدومین اورژانس نموده و نوید بخش آرامش و سلامت در جامعه هستند.

به راستی که افتخار گام برداشتن در این مسیر، مقدس و ارزشمند بوده و التیام دردهای نیازمندی در زمره نیکوترین کارهاست.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه اورژانس از زحمات و تلاشهای بی دریغ همکاران فوریتهای پزشکی تقدیر و تشکر نموده و با آرزوی موفقیت و پیروزی ، سلامت، سربلندی و سرافرازی این عزیزان  را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر علیرضا زراعتچی
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان