:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
بهبود کیفیت::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
کنترل عفونت::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

:: پایان طرح امداد تابستانی با انجام بیش از ۹۰۰۰ ماموریت توسط اورژانس ۱۱۵ زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲ |
پایان طرح امداد تابستانی با انجام بیش از ۹۰۰۰ ماموریت توسط اورژانس ۱۱۵ زنجان
AWT IMAGEرئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان از انجام ۹۴۹۱ ماموریت توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان در طرح امداد تابستانی خبر داد و افزود: ماموریتهای انجام شده در تابستان ۱۳۹۶ نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۳/۲۵ درصد کاهش داشته است.
دکتر علیرضا زراعتچی بیان کرد: در طرح امداد تابستانی ۱۳۹۶ مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان با ۳۶ پایگاه اورژانس جاده ای ،۱۶ پایگاه اورژانس شهری و یک پایگاه اورژانس هوایی در مجموع با آماده باش ۵۳ پایگاه فوریتهای پزشکی در سطح استان به همشهریان و مسافرین عزیز خدمات رسانی انجام داده است.
 زراعتچی اظهار کرد: تعداد کل مأموریت های انجام شده۹۴۹۱ شامل :
۶۲۹۶ ماموریت شهری
۲۸۰۳ ماموریت جاده ای
۳۹۲ ماموریت بین مراکز درمانی
۶۶۷۹ ماموریت غیر تصادفی
۲۸۱۲ ماموریت تصادفی
که نسبت به سال قبل  ۳/۲۵ درصد کاهش وجود داشته است.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان در مورد نتایج ماموریت های تصادفی بیان کرد:در ۲۸۱۲ ماموریت انجام شده تعداد ۳۰۸۲ نفر از مصدومین پس از دریافت اقدامات درمانی پیش بیمارستانی به مراکز درمانی منتقل ،۱۴۰ نفر در محل حادثه درمان و ۱۲ نفر نیز قبل از رسیدن آمبولانس فوت شده اند.

زراعتچی خاطرنشان کرد: در آماده باش طرح امداد تابستانی پرسنل اورژانس جاده ای جهت کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار و همراهی مسافرین در کنار جاده و داخل آمبولانس استقرار داشتند.
همچنین پایگاه اورژانس هوایی زنجان نیز در این مدت ۱۸ پرواز وجهت امدادرسانی موارد مادران باردار،سکته های مغزی و مصدومین حوادث ترافیکی انجام و تعداد ۳۲نفر پس از دریافت اقدامات درمانی پیش بیمارستانی به مراکز درمانی منتقل شده اند.
طرح امداد تابستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان از ۱تیر ماه ۱۳۹۶ آغاز و با آماده باش کامل پرسنل تا ۱مهر ماه ادامه داشته است.

CAPTCHA code

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center