Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
ریاست شبکه بهداشت ودرمان::
امور عمومی::
مرکز بهداشت شهرستان::
میز خدمت::
روابط عمومی::
امور مالی::
واحد های اداری وپشتیبانی::
نظارت بر درمان::
عملکرد ::
کانون بسیج جامعه پزشکی::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
آرشیو خبر::
نرم افزار های کاربردی::
نظر سنجی ارباب رجوع

پروژه های قابل افتتاح شبکه بهداشت و درمان خدابنده در سفر مقام عالی وزارت

مراکز درمان ،پیشگیری از هاری

تقویم سلامت

شهرستان خدابنده-قیدار
  خیابان امام ، روبروی ترمینال

شبکه بهداشت و درمان خدابنده
تلفن :۲-۲۴۳۴۲۲۲۰۴۰
دورنگار : ۲۴۳۴۲۲۲۸۶۶
پست الکترونیکی :
hkhodabandeh@zums.ac.ir

:: کمیته سلامت و ایمنی آب آشامیدنی شهرها و روستاهای شهرستان خدابنده در مرکز بهداشت تشکیل گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۵ |
 درروز چهارشنبه مورخ 5/7/96کمیته سلامت و ایمنی آب آشامیدنی شهرها و روستاهای شهرستان در مرکز بهداشت شهرستان خدابنده تشکیل گردید.در ابتدا مهندس هاشمی کارشناس بهداشت محیط توضیحات مبسوطی از وضعیت کیفیت آب آشامیدنی روستاها و شهرهای شهرستان بویژه مشکلات عدم کلرزنی بیش از 80در صد روستاهای شهرستان ،مشکل نیترات بیش از حد مجاز 30روستا،عدم محافظت از منابع و مخازن ذخیره آب،عدم شستشوی مخازن ذخیره آب، ارائه نمودند.سپس مهندس احمدی مسئول امور عمومی و بهداشت محیط در خصوص لزوم اقدام  عملی شرکت آب و فاضلاب روستایی شهرستان در زمینه رفع مشکل کلرزنی ،نیترات بیش از حد مجازو سایر مشکلات آب آشامیدنی تاکید نمودند.همچنین ایشان از اقدامات و برنامه های روتین کارشناسان بهداشت محیط (کلرسنجی روزانه،بازدید ازمنابع و مخازن و خطوط انتقال آب و نمونه برداری میکروبی به صورت ماهیانه حداقل یک مرتبه در ماه و نمونه برداری شیمیایی به صورت حداقل فصلی یکبار)بیان فرمودند.در ادامه کلیه اعضا نظرات و پیشنهادات خودرا در زمینه راهکارهای ارتقاء کیفیت آب آشامیدنی  بیان نمودند .

دفعات مشاهده: 408 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code