:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: انجام بیش از ۲۰۰ ماموریت در تاسوعا و عاشورای حسینی توسط اورژانس ۱۱۵ زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۰ |
اورژانس ۱۱۵ زنجان در روزهای تاسوعا و عاشورا موفق به انجام  ۲۴۹ مورد ماموریت شد.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با عرض  تسلیت بمناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان اباعیدالله الحسین (ع) از آمادگی کامل اورژانس ۱۱۵ استان خبر داد و افزود:  طی روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی مرکز اورژانس ۱۱۵استان زنجان موفق به انجام ۲۴۹ ماموریت شده است و  از این تعداد ماموریت، ۱۵۷ ماموریت شهری و ۸۷ مورد نیز جاده ای بوده است.
دکتر زراعتچی اظهار کرد: در روزهای ۸ و ۹ مهر ماه ۱۷۴ ماموریت جهت امداد رسانی به مصدومین و بیماران اورژانسی غیر تصادفی انجام شده است و بیماران قلبی و تنفسی بیشترین آمار ماموریت های غیر تصادفی اورژانس ۱۱۵ را به خود اختصاص داده اند.
دکتر علیرضا زراعتچی با اشاره انجام ۷۶ ماموریت مربوط به حوادث ترافیکی و تصادفات بیان نمود:تصادفات به ثبت رسیده در این دو روز ۹۰ مجروح داشته که از این تعداد ۳ مورد به صورت سرپایی درمان شده و ۸۷ نفر نیز جهت ادامه درمان به مراکز درمانی سطح استان منتقل شده اند.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان تاکید کرد: علاوه بر ۵۲پایگاه ثابت فوریتهای پزشکی و یک پایگاه اورژانس هوایی ، ۸ دستگاه آمبولانس مستقر در سطح شهر زنجان،۱ دستگاه گشت موتوری سیار ،۶ گشت پیاده اورژانس  و ۱ دستگاه اتوبوس آمبولانس و در مجموع ۳۵۰ نفر از پرسنل مجرب اورژانس استان جهت پوشش مراسم و عزاداری های ایام محرم در آماده باش کامل بوده و به هموطنان و همشهریان و عزاداران امام حسین (ع) خدمات دهی می دهند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center