Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: بازدید سرزده دکتر شعبانی از کشتارگاه امامزاده یعقوب ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۱ |
بازدید سرزده سرپرست شبکه بهداشت و درمان ابهر از کشتارگاه امام زاده یعقوب شهر صائین قلعه
دوشنبه 10 مهر96 دکتر شعبانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ابهر به همراه شورای شهر صائین قلعه از کشتارگاه امامزاده یعقوب صائین قلعه بازدید کرد.

در این بازدید دکتر شعبانی ضمن بررسی وضعیت بخش های مختلف کشتارگاه و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع مشکلات، اظهار داشت: رعایت مسائل بهداشتی در کشتارگاه بسیار حائز اهمیت است چرا که فرآیند صورت گرفته در این مکان، نیاز به  توجه ویژه از نظر رعایت بهداشتی می باشد که عدم توجه به موارد بهداشتی موجب تهدید سلامت زائران و میهمانانی که از شهرهای همجوار به این مکان مقدس مسافرت می کنند می شود.
سرپررست شبکه بهداشت و درمان  شرایط کشتار و رعایت موارد بهداشتی در این مکان  را از جمله موارد مهم برشمرد و گفت: در صورتی که در طی این مراحل مسائل و موازین بهداشتی رعایت نشود ممکن است سلامت شهروندان را به خطر اندازد فلذا با متخلفین این امر برابر قانون برخورد جدی خواهد شد.
 وی توجه به دفع بهداشتی ضایعات و پسماندهای کشتارگاه را به دلیل مستعد بودن آن از نظر بو و ایجاد آلودگی زیست محیطی و همچنین تجمع حیوانات ولگرد در اطراف کشتارگاه را بسیار ضروری دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان و تاکید فرماندار شهرستان ابهر تمامی مشکلات مشهود در این بازدید باید ظرف مدت یک هفته مرتفع گردد.
 شایان ذکر است مقرر شد در بازدید مجدد طی یک هفته آینده، به منظور افزایش کیفیت وضعیت بهداشتی کشتارگاه اقدامات لازم صورت گیرد.
دفعات مشاهده: 395 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >