Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معرفی معاون درمان::
اهداف و رسالت معاونت درمان::
مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی ::
مدیریت نظارت بر درمان::
مدیریت تجهیزات پزشکی::
مدیریت امور آزمایشگاهها::
مدیریت پرستاری::
مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی::
واحد اعتباربخشی بیمارستانها::
واحد اقتصاد درمان::
طرح تحول نظام سلامت::
واحدهای اداری مالی::
مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها::
ستاد هدایت , اطلاع رسانی و رسیدگی به امور درمان::
مطالب علمی و آموزشی::
میز خدمت::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
خود ارزیابی مطب ها::
جشنواره دائمی سلامت کودک و نوجوان::
روابط عمومی ::
کلینیکهای ویژه::
آمار (جدید)::
ارتباط با ما::
فرم گزارش حوادث و وقایع ناخواسته(Never Event)

دریافت اطلاعات پایگاه
نظر شما درباره نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها چیست ؟

:: نشست هم‌اندیشی حوزه معاونت درمان دانشگاه با رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۷ |
نشست هم‌اندیشی حوزه معاونت درمان دانشگاه با رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان
این نشست صمیمی با حضور دکتر محمدرضا جمشیدی معاون  درمان دانشگاه و مدیران  و کارشناسان این حوزه صورت گرفت.
دکتر محمدرضا جمشیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان صبح روز شنبه ١٥ مهرماه ٩٦، در این نشست که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد؛ ضمن تبریک انتصاب شایسته دکتر قزلباش به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و پس از معرفی و آشنائی با پرسنل، گزارش اجمالی از اهم فعالیت‌های حوزه درمان و پروژه‌ها و برنامه‌های آتی این حوزه و توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های مهم و عملیات جاری این معاونت ارائه نمود.
دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه نیز در این دیدار ضمن تشکر از عملکرد معاونت درمان در طرح تحول سلامت و مدیران و کارشناسان این حوزه و ارائه رهنمودهای لازم به منظور پیشبرد مطلوب اهداف طرح تحول و نوآوری در طرح تحول سلامت دانشگاه، به تبیین برنامه‌های آتی دانشگاه و اهمیت اقدامات حوزه معاونت درمان در دانشگاه تاکید کرد و مقرر شد جلسات تخصصی متناسب با موضوعات و اهداف آتی دانشگاه در آینده نزدیک برگزار شود.
در این نشست نقطه نظرات مدیران و کارشناسان این حوزه نیز مطرح و کارشناسی شد.
دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code