شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶
leader
webda
اخبار دانشگاهبه جهت گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس؛رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با فرمانده سپاه انصارالمهدی عج زنجان دیدار کرد
به جهت گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس؛
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با فرمانده سپاه انصارالمهدی عج زنجان دیدار کرد

دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و هیات همراه روز یکشنبه 16 مهرماه 96، با سردار جهانبخش کرمی فرمانده سپاه انصارالمهدی عج استان زنجان دیدار کرد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا- زنجان- در این دیدار که در دفتر فرمانده سپاه انصارالمهدی عج استان زنجان صورت گرفت؛ دکتر قزلباش ضمن تبریک هفته پرافتخار دفاع مقدس به یاران، یادگاران و حماسه‌آفرینان دوران دفاع مقدس به خصوص سردار کرمی و پرسنل سپاه و بسیج، یاد و خاطره فداکاری و رشادت‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان و شهدای حماسه‌ساز این دوران را گرامی داشت.
وی ضمن اشاره اجمالی به اقدامات و فعالیت‌های دانشگاه در طول اجرای طرح بزرگ جهادی تحول سلامت اظهار کرد: دانشگاه با طیف متنوع و گسترده خدمات و وسعت حوزه تحت پوشش و خدمت از مناطق محروم روستایی تا شهری و حاشیه شهرها و مسئولیت‌ها و ماموریت‌های مهم توانسته است پوشش صددرصدی خدمات سلامت را رقم زده و محقق نماید .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بخش دیگر سخنان خود بیان کرد: دانشگاه از طریق شبکه‌های بهداشتی درمانی و پزشکان خانواده و سیستم سطح‌بندی خدمات و ارجاع بیماران به سطوح بالاتر در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های ویژه، سلامت شهروندان در اقصی‌نقاط استان را، تحت کنترل و نظارت و مدیریت کامل دارد.
دکتر قزلباش وحدت و همدلی و کارتیمی و شبکه‌ای و هم‌افزایی برای جبران عقب‌ماندگی‌های استان و پرهیز از موازی‌کاری را ضروری دانست و تصریح کرد: علی‌رغم اجرای حجم عظیم طرح‌ها و پروژه‌ها در دانشگاه، نیازمند مشارکت و همکاری و حضور موثر بخش خصوصی و نهادهای پرظرفیت و توانمندی همانند سپاه در این عرصه هستیم تا با سرعت بیشتری پروژه‌های در دست اجرا را تکمیل و به اتمام برسانیم تا آنها هرچه سریعتر وارد چرخه خدمت به بیماران شوند و در این خصوص دانشگاه آمادگی کامل خود را برای کمک به تقویت و توسعه حوزه بهداشت و درمان سپاه و همچنین استفاده از ظرفیت‌های این نهاد انقلابی و تعریف و انجام کارهای مشترک اعلام می‌دارد و از همکاری بیش از پیش نیز در این زمینه استقبال می‌کند.
سردار جهانبخش کرمی فرمانده سپاه انصارالمهدی عج نیز ضمن ابراز خرسندی و خوشحالی از انتصاب دکتر قزلباش به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، این حسن انتخاب را تبریک گفت و بیان کرد: مدیران و نیروهای بومی انگیزه بیشتری برای خدمت و توسعه استان دارند و باید این موضوع مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
فرمانده سپاه انصارالمهدی عج استان زنجان با تقدیر و تشکر از خدمات ارزنده دانشگاه در حوزه سلامت به خصوص در چند سال اخیر، به گستردگی و تنوع فعالیت‌ها و خدمات این نهاد انقلابی اشاره کرد و یادآور شد: ظرفیت بسیج دانشجویی، بسیج جامعه پزشکی و بسیج سازندگی و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا می‌تواند در کنار دانشگاه قرار گیرد و زمینه را برای توسعه بیشتر همکاری‌ها و خدمت به توسعه خدمات سلامت و رضایتمندی مردم و ایجاد امید در جامعه و خوش‌بینی به نظام علی‌الخصوص در مناطق محروم فراهم نماید.
 سردار کرمی افزود: فعالیت‌های ما در حوزه بهداشت و درمان با هماهنگی دانشگاه و با حضور همکاران پزشک و پرستار دانشگاه صورت می‌گیرد و مکمل فعالیت‌های دانشگاه می‌باشد و قطعا با تغییر مدیریت و حضور جنابعالی این همکاری‌ها توسعه خواهد یافت.
 به گزارش وب‌دا، در این دیدار دکتر محمدرضا مهراسبی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر مصطفی محمدی مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه و معاون خدمات و پشتیبانی بیمارستان ولیعصر عج و اسماعیل رحمانی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه حضور داشتند.