دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

به مناسبت هفته نیروی انتظامی؛رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان دیدار کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۷ |

به مناسبت هفته نیروی انتظامی؛

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان دیدار کرد

دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و هیات همراه روز یکشنبه 16 مهرماه 96، با سردار آزادی فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان دیدار کرد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا - زنجان - دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این دیدار که در دفتر فرمانده نیروی انتظامی استان صورت گرفت؛ ضمن تبریک روز نیروی انتظامی و هفته بزرگداشت ناجا از مجاهدت و فداکاری شبانه‌روزی فرماندهان و کارکنان متعهد و شجاع این نیرو در خدمت به مردم و تامین امنیت استان تقدیر و تشکر کرد و به مقام شامخ شهدای گرانقدر ناجا در صحنه حراست از امنیت و آرامش ادای احترام کرد.
وی ضمن اشاره کوتاه و گذرا به اقدامات و فعالیت‌های گسترده دانشگاه در حوزه سلامت به خصوص راه‌اندازی و توسعه خدمات و احداث کلینیک‌های ویژه علی‌الخصوص کلینیک ویژه شفیعیه به عنوان بزرگترین کلینیک ویژه کشور رمز موفقیت و کار موثر و ماندگار را در استفاده از فرصت‌ها و همه ظرفیت‌ها و توسعه تعامل و همکاری مشترک با نهادها و سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف دانست و برای توسعه همکاری‌های فی‌مابین اعلام آمادگی کرد.
سردار آزادی فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان نیز ضمن ابراز رضایت و خرسندی از سرعت عمل دانشگاه و تقدیر و تشکر از تلاش‌های صادقانه فعالان حوزه سلامت، حسن انتصاب و انتخاب دکتر قزلباش به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان را تبریک گفت و اظهار داشت: نیروی انتظامی برای توسعه تعامل و همکاری بیش از پیش با دانشگاه علوم پزشکی زنجان آمادگی کامل دارد و در این راستا بیش از گذشته عمل خواهد کرد.
 در این دیدار دکتر محمدرضا مهراسبی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر مصطفی محمدی مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه و معاون خدمات و پشتیبانی بیمارستان ولیعصر عج و اسماعیل رحمانی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 997 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2566 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 104 کاربر