Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
مدیریت بحران::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: کارگاه آموزشی کنترل استرس در محیط کار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۶ |

کارگاه آموزشی کنترل استرس در محیط کار به مناسبت هفته سلامت روان در شرکت سیم کابل ابهر برگزار شد...
در مورخه 25/7/96 به همت واحد سلامت روان مرکز بهداشت ابهر کارگاه آموزشی به مناسبت هفته سلامت روان (24-30) مهرماه 1396 برای مدیران وکارشناسان وکارگران شرکت تولیدی و صنعتی سیم وکابل ابهربه استعداد40 نفر  در سالن آموزش شرکت  برگزار گردید و درزمینه استرس شغلی وراهکارهای مقابله با استرس وهمچنین پیشگیری ودرمان بیماریهای روانی وعصبی ناشی از استرس آموزش به همراه فیلم آموزشی  داده شد.

دفعات مشاهده: 381 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >