:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
بهبود کیفیت::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: اعزام کاروان اورژانس جهت پوشش مراسم اربعین ۱۳۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲ |
آمبولانس‌های مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی زنجان به مرز خسروی اعزام شدند
مراسم بدرقه تیم اورژانس اعزامی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان صبح امروز سه شنبه ۲ آبان ماه در مرکز اورژانس زنجان انجام شد و پرسنل جهت حضور در مرز خسروی و خدمات دهی به زائرین اربعین حسینی عازم مرز خسروی شدند.
در این مراسم که با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،دکتر محمدرضا جمشیدی معاون درمان ،دکتر مهراسبی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ،دکتر علیرضا زراعتچی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و جمعی از مسئولین ، پرسنل اورژانس و خانواده های آنان همراه بود واحدهای اورژانس پیش‌بیمارستانی این استان جهت  پوشش امداد سلامت ایام سوگواری اربعین حسینی به مرز خسروی اعزام شدند.
دکتر علیرضا زراعتچی در این مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن اربعین حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و تشکر از پرسنل اورژانس ۱۱۵ اظهار کرد:به منظور همکاری در پوشش امداد و سلامت این ایام در مرز خسروی، تعداد۵ دستگاه خودروی آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۵ نفر تکنسین فوریت‌های پزشکی به استان کرمانشاه اعزام و در محورهای منتهی به مرز خسروی مستقر خواهند شد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بیان کرد: تیم اورژانس زنجان در مرز خسروی تحت فرماندهی اورژانس کرمانشاه فعالیت خواهد نمود و زمان برگشت گروه اعزامی نیز پس از پایان مراسم اربعین و با تصمیم اورژانس کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: تمام واحد های اعزامی مجهز به دارو ،تجهیزات و ملزومات پزشکی به میزان کافی هستند و بصورت شبانه روزی در خدمت زائرین عزیز اباعبدالله الحسین (ع) خواهند بود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center