:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
مدیر عامل ::
معاونت آموزشی::
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
میز خدمت::
ارتباط با بیماران::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
تحول نظام سلامت

پایگاه های سلامت

مگیران
MED TUBE

MEDlib

Heaith news

کلید شادی و نشاط

:: برپایی ایستگاه سلامت مرکز در همایش بزرگ روز جهانی پیشگیری از سکته مغزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۰ |
برپایی ایستگاه سلامت مرکز در همایش بزرگ روز جهانی پیشگیری از سکته مغزی
روز سه شنبه مورخه 9/8/96 با برپایی همایش بزرگ روز جهانی پیشگیری از سکته مغزی در سالن همایش روزبه دانشگاه ، ایستگاه سنجش سلامت واحد آموزش همگانی وبیمار مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی با کنترل فشار خون واندازه گیری قند خون رایگان مراجعین اقدام به شناسایی مراجعین با قند خون و فشار خون بالا نمود .لازم بذکر است هر هفته روزهای دوشنبه وچهارشنبه از ساعت 3 الی 4 عصر ایستگاه سنجش سلامت در مرکز دایر وطبق بررسی بعمل آمده در شش ماهه اول سال 96 میزان شناسایی مراجعین به ایستگاه سنجش سلامت با قند خون بالا 1/3%و میزان شناسایی مراجعین به ایستگاه سلامت با فشار خون بالا 10% می باشد .
دفعات مشاهده: 395 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

آدرس: زنجان – جاده گاوازنگ – مرکز آموزش درمانی آیت اله موسوی .... شماره تماس: 33130000-024 .... دورنگار: 33131203-024 .... آدرس پست الکترونیکی: mousavihospital@zums.ac.ir