Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
مدیریت ::
مرکز بهداشت شهرستان::
واحد های اداری و پشتیبانی::
مطالب آموزشی::
اخبار سلامت شهرستان سلطانیه::
ورود به اتوماسیون اداری::
مراکز خدمات جامع سلامت::
محاسبه شاخص توده بدنی BMI::
مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت آرین شفا مهر سلطانیه::
اطلاعات تماس::
منشور حقوق شهروندی::
گرامیداشت روز بهورز 1395::
درباره شهرستان::
عملکرد ::
نظر سنجی طرح تکریم ارباب رجوع

محتوای اطلاعات ارائه شده توسط سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

آدرس :

سلطانیه - شهرک کوثر
تلفن :
 13-14-15- 35824512  024
فکس :

عملکرد شهرستان در یک نگاه

:: آیین تکریم رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهزستان سلطانیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۱ |

آیین تکریم رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهزستان سلطانیه روز پنج شنبه مورخ 11/8/96  با حضور آقای دکتر صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان , آقای خالقی فرماندار شهرستان سلطانیه و اعضای شورای اداری شهرستان و شهردار سلطانیه و روسای شورای های اسلامی شهر و شهرستان سلطانیه در سالن اجتماعات علامه حلی   برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم آقای دکتر عادل عباسی رئیس اسبق شبکه بهداشت سلطانیه ضمن عرض خیر مقدم خدمت مدعوین محترم خلاصه ای عملکرد شبکه بهداشت سلطانیه در قریب به سه سال بیان نمود و برای آقای دکتر صادقی مقدم در سمت سرپرست شبکه بهداشت و درمان سلطانیه آرزوی توفیق و موفقیت نمود.
در ادامه مراسم آقای دکتر صائینی ضمن تقدیر از زحمات دلسوزانه آقای دکتر عباسی در دوران تصدی ریاست شبکه سلطانیه , آقای دکتر مهدی صادقی مقدم را بعنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه معرفی نمود و به تشریح دستاورد های عظیم تحول نظام سلامت پرداختند . حسن ختام مراسم این روز با سخنرانی آقای خالقی فرماندار شهرستان و قرائت و اهدا ابلاغ آقای دکتر صادقی مقدم و سخنرانی و بیان برنامه های دکتر صادقی مقدم  و  اهدا الواح تقدیمی از طرف فرماندار و اعضای شورای اداری شهرستان به آقای دکتر عباسی شد.

دفعات مشاهده: 661 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه
Persian site map - English site map - Created in 0.224 seconds with 1035 queries by yektaweb 3571