دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

دیدار دکتر قزلباش با همکاران حوزه معاونت درمان دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۷ |

دیدار دکتر قزلباش با همکاران حوزه معاونت درمان دانشگاه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا-زنجان: دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در جمع همکاران حوزه معاونت درمان دانشگاه روز سه شنبه مورخ 16/8/96 حضور یافت

در ابتدای این دیدار، دکتر محمدرضا جمشیدی معاون درمان دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم، تقدیر و تشکر از حضور دکتر پرویز قزلباش در جمع همکاران معاونت درمان اظهار امیدواری نمود که انشاء الله با همکاران لایق حوزه درمان بتوانیم همیار و همراه خوبی برای مجموعه مدیریتی دانشگاه در تحقق اهداف و مأموریت های مجموعه بزرگ در خدمت رسانی هر چه بیشتر برای مردم باشیم.
در ادامه دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای همکاران بیان داشت که در دوره ای که مسئولیت معاونت درمان دانشگاه را داشته است همکاران بسیار خوب و صدیقی در این حوزه فعالیت می کردند که انشاء الله بتوانیم از این توانمندی ها و ظرفیت ها در خدمت به مردم بهره مند شویم.
وی بیان داشت که وجود دکتر جمشیدی در مسئولیت این مجموعه، موجب پیشرفت و توسعه رویکردهای حوزه درمان دانشگاه خواهد شد و موفقیت های طرح تحول سلامت که ابتدا در حوزه درمان شروع شد، مرهون زحمات و تلاش های شبانه روزی و مضاعف همکاران بوده است.
دکتر قزلباش افزود انشاء الله بتوانیم در ادامه خدماتی که در نوسازی مراکز، تأمین تجهیزات، اجرای پروژه ها انجام می شود پروژه های نیمه تمام را به اتمام برسانیم و به اصل کار درمان که فرآیندهای درمانی توام با تغییر رفتار در بیمارستان ها است بپردازیم. و مدیریت امور بیمارستان ها به نحو مطلوبی انجام شود.

دفعات مشاهده: 1742 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2684 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 176 کاربر