:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
بهبود کیفیت::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: اعزام تیم درمانی اورژانس زنجان به کرمانشاه جهت امدادرسانی به مصدومین زلزله غرب کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۲ |
دکتر علیرضا زراعتچی ضمن اعلام آماده باش مراکز درمانی سطح استان ،پایگاههای فوریتهای پزشکی و پرسنل اورژانس زنجان بلافاصله پس از وقوع زلزله از اعزام تیم اورژانس زنجان برای امدادرسانی به مصدومین حادثه اخیر خبر داد و افزود:خوشبختانه هیچ گونه خسارت جانی اعم از فوتی و جرحی به علت زلزله به مرکز اورژانس استان زنجان گزارش نشده است.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان گفت:با تشکیل کارگروه مدیریت بحران مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان دقایقی پس از وقوع زلزله تیم اعزام به کرمانشاه تشکیل و دودستگاه آمبولانس مجهز،یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به همراه ۱۰نفر از پرسنل مجرب برای امدادرسانی به مصدومین زلزله کرمانشاه و غرب کشور اعزام شدند.همچنین بالگرد اورژانس زنجان نیز با هماهنگی EOC  وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور صبح امروز پس از طلوع آفتاب برای انجام عملیات و امدادرسانی در مناطق صعب العبور زلزله زده اعزام گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center