:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رییس جدید شبکه بهداشت و درمان و نیز رییس مرکز بهداشت شهرستان طارم معارفه شدند
:: کسب رتبه برتر ارائه مقاله در هجدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکی ترمیمی توسط دانشجوی دانشکده دندانپزشکی
:: جلسه شورای اقامه نماز و امر به معروف و نهی ازمنکر شبکه بهداشت و درمان خدابنده
:: طب سنتی ایرانی ، یک دهه فعالیت آکادمیک، نقد گذشته ، افق آینده
:: برگزاری کارگروه تخصصی بهداشت و درمان ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی؛ دانشگاه علوم پزشکی زنجان حائز رتبه اول شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۴ |
در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی؛
دانشگاه علوم پزشکی زنجان حائز رتبه اول شد

براساس نتایج ارزیابی گروه بازرسی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان حائز رتبه اول شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – در راستای تحقق اهداف و پیشبرد برنامه‌های ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی و باتوجه به بررسی و ارزیابی‌های برون‌بخشی، توسط مهندس اسدالله درویش‌امیری استاندار زنجان و اعضای ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی، از دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است: سومین سال متوالی است که دانشگاه علوم پزشکی زنجان موفق به کسب رتبه اول می‌شود.
جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی صبح روز چهارشنبه 24 آبان‌ماه 96، در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری زنجان برگزار شد.
 وب‌دا مرکز زنجان این موفقیت را به ریاست و مجموعه دانشگاه تبریک عرض می‌نماید.
دفعات مشاهده: 966 بار   |   دفعات چاپ: 96 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code