:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مراسم گرامیداشت هفته سلامت همچون سالهای گذشته با نواختن زنگ سلامت در کلیه مدارس شهرستان و به طور نمادین در مدرسه راهنمایی نمونه دولتی فاطمه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۰/۱/۱۸ |

AWT IMAGE

مراسم گرامیداشت هفته سلامت همچون سالهای گذشته با نواختن زنگ سلامت در کلیه مدارس شهرستان و به طور نمادین در مدرسه راهنمایی نمونه دولتی فاطمه الزهراء (س)با مشارکت سازمان آموزش و پرورش طی مراسمی با حضور مقامات و مدیران ، مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد . در این مراسم جناب آقای نظری مدیر کل محترم آموزش و پرورش ضمن تبریک سال جهاد اقتصادی و گرامیداشت هفته سلامت در خصوص فعالیت های مشترک این اداره با دانشگاه علوم پزشکی زنجان آمار و اطلاعات سال 89 را رائه نمودند . همچنین آقای دکتر سروری قائم مقام وزیر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضمن تبریک سال نو و بیان شعار سازمان جهانی بهداشت در زمینه پیشگیری از مقاومت داروهای ضد میکروبی توصیه های جامع و مفیدی را ارائه نمودند و زنگ سلامت را نواختند . در حاشیه مراسم به 11 نفر از دانش آموزان مدارس شهرستان که در مسابقه نقاشی تغذیه و آهن یاری شرکت کرده بودند جوایزی اهداء گردید .

از دیگر برنامه های این شهرستان برگزاری جلسات آموزش در مراکز بهداشتی درمانی شماره 12 و 14 و سلطان آباد به پرسنل مراکز ، آموزش 340 نفر از دانش آموزان آموزش مراجعین کلیه مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی ، آموزش 36 نفر از کارشناسان بهداشت حرفه ای کارخانجات استان و همچنین آموزش 1859 نفر از خانوارهای تحت پوشش رابطین بهداشتی توسط 123 رابط بود .

طی این روز کلیه مراجعین به مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی به طور رایگان ویزیت گردیدند . جمع آوری زباله از خیابانها و معابر عمومی ، انجام فلوراید تراپی 24 نفر از دانش آموزان و گلباران مزار شهدا و اهدا 200 شاخه گل به پاس گرامیداشت مقام معظم شهداء با حضور مسئولین استانی و شهرستانی از اهم فعالیت های این شهرستان بود .

دفعات مشاهده: 1203 بار   |   دفعات چاپ: 356 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 77 بار   |   0 نظر