شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶
اخبار دانشگاهآئین تکریم و معارفه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد

آلبوم تصاویر
آئین تکریم و معارفه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد
آئین تکریم و معارفه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان صبح روز شنبه 11 آذرماه 96 در سالن اجتماعات بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا - زنجان – دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در این مراسم با اشاره به اینکه گفتمان دانشگاه، باید گفتمانی عاری از غلو و تمجید باشد، اظهار کرد: براساس وظیفه و دینی که به دانشگاه و شهرم (زنجان) دارم، درصدد هستم گامی هرچند کوچک برای ارتقاء شهر و دانشگاه زنجان بردارم.
وی یکی از شروط موفقیت را هدفگذاری درست و در ادامه اتخاذ تصمیمات و انجام روش‌های درست و همچنین استمرار در انجام آن هدف، به نوعی که به هدف مدنظر دست یابیم، برشمرد و افزود: هدفگذاری اشتباه در هر برنامه‌ای منجر به شکست می‌شود و در این خصوص باید توجه و برنامه‌ریزی اساسی صورت گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تصریح کرد: ابتدا باید با همفکری اساتید، برای یک مدت زمان مشخص هدفگذاری درست و واقع‌بینانه داشته باشیم و در ادامه با همراهی مجموعه همکاران دانشگاه به هدف مورد نظر دست یابیم.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان اولین اولویت دانشگاه را پرداختی‌های پرسنل بیان و اظهار کرد: راهبرد حوزه درمان در 4سال آینده ادامه طرح تحول است و در این راستا، بازنگری و ارائه نظرات باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر قزلباش بر حمایت از نقاط مثبت و برجسته طرح تحول جهت بهره‌مندی مردم و حوزه سلامت از آثار طرح تاکید کرد.
وی بیان کرد: با توجه به اقدامات و بسته‌های مفید طرح تحول در حوزه درمان و بهداشت، امیدواریم که در حوزه آموزش نیز باتوجه به تجربیات موفق حوزه درمان و بهداشت، واقع‌بینانه، به دور از اهداف بلندپروازانه و منطبق با واقعیت‌های موجود در جامعه، برنامه را ادامه دهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه در حوزه درمان اتفاقات بزرگی روی داده است، یادآورشد: ازجمله در بحث اورژانس‌ها، که باید توجه خاص در این خصوص صورت گیرد و برنامه استروک (واحد درمان سکته حاد مغزی) که به خوبی در بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اجرا شد و مایه سربلندی دانشگاه است.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان ملاک عمل در حوزه درمان را، نقشه راه درمان که براساس برنامه 1404 طراحی شده است، عنوان و اظهار کرد: تنها حوزه‌ای که امروزه یک سند امضاشده مشخص با برنامه مشخص دارد حوزه درمان است که هم مجلس آن را پذیرفته و هم سازمان برنامه آن را به دانشگاه اعلام کرده که اشکالاتی بر آن وارد است و در طی عمل، اشکالات نیز برطرف خواهد شد.
وی با بیان انتظار خود از حوزه معاونت درمان در توجه جدی به واقعیت‌های موجود ساختار نیروی انسانی و پشتوانه کارشناسی، یکی از مشکلات حوزه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی را بحث کارشناسی ذکر کرد و افزود: طرح‌های اجرایی اگر بدون پشتوانه کارشناسی اجرا شود از شانس موفقیت کمتری برخوردار است.
دکتر قزلباش با تاکید براینکه باید عرصه را برای ارائه خدمات جوانان و بانوان خالی کنیم، حرکت و توجه بر کیفیت کارها و اصلاح فرآیندها، تا جایی که بشود را از برنامه‌های خود بیان کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار کرد: مشکلات اساسی در حوزه مدیریتی مسائل ساده و پیش‌پاافتاده است و به نوعی مشکلات نرم‌افزاری و مدیریت در حوزه غیرمالی است که نیاز به تدبیر، برنامه‌ریزی و شناخت از محیط دارد و باید جدی تلقی شود.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان ضمن توجه به پایش و نظارت مداوم در سطوح مختلف، به چند اصل مهم در ارزیابی‌ها تاکید کرد و افزود: کسی که نظارت می‌شود اول باید مشارکت خودش را جلب کنیم و به نوعی، اول باید به خودمان فرصت بدهیم تا طرف مقابل با توجه به ضوابطی که می‌هیم خودش را ارزیابی کند و فرصت مشارکت در پایش را از افراد نگیریم.
 دکتر قزلباش تاکید کرد: در سلامت و ارتقاء آن با هیچکس تعارف نداریم و ارائه خدمت به مردم از مهمترین کارهااست.
وی بیان کرد: در دانشگاه هیچ اتفاقی نمی‌افتد مگر اینکه بیمارستان‌ها مستقل و پاسخگو باشند و باید امکانات و اختیارت   را به بیمارستان‌ها بدهیم و در مقابل براساس تفاهم‌نامه مشخص، از آن‌ها کار بخواهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان توجه و رعایت حقوق شهروندی و تکریم ارباب رجوع را از دیگر موضوعات مهم برشمرد و افزود: کمک کنیم خلاقیت و نوآوری در مجموعه دانشگاه بارور شود و از کمک همکاران در مجموعه دانشگاه به عنوان یار و همراه دانشگاه استفاده ببریم.
مدیر ارشد دانشگاه با تاکید براینکه مسائل اخلاقی در جامعه بسیار مهم و نیازمند تکرار است، رعایت اخلاق و پاک‌دستی مدیران را مهم برشمرد.
*** دکتر محمدرضا جمشیدی معاون سابق درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به مشکلات موجود ازجمله تخصیص اعتبارات و بدهی‌ بیمه‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی، از همکاری و همیاری همکاران حوزه درمان تشکر و اظهار امیدواری کرد که شاهد پیشرفت و ارتقاء دانشگاه در تمامی حوزه‌ها باشیم.
وی با اشاره به برنامه طرح تحول، افزود: دانشگاه علوم پزشکی زنجان از بسته‌های طرح تحول به خوبی استفاده کرد که امیدواریم این طرح به خوبی ادامه داشته باشد.
*** دکتر علیرضا زراعتچی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان ضمن تشکر از حسن اعتماد رییس دانشگاه، برنامه خود را منطبق با سیاست‌های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ترسیم خطوط راهبردی دانشگاه برشمرد و خواستار همیاری، همکاری و همفکری مجموعه دانشگاه در این سمت شد.
وی برنامه خود را اعتلای اهداف دانشگاه برشمرد.
در این مراسم ضمن قرائت لوح خدمت دکتر علیرضا زراعتچی به عنوان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، از تلاش‌های دکتر محمدرضا جمشیدی معاون سابق درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اهداء لوح از طرف رییس دانشگاه و واحدهای تابعه قدردانی به عمل آمد.