Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
اخبار و تازه های بهداشتی::
معرفی شبکه بهداشت::
ریاست شبکه::
گسترش شبکه::
واحد فناوری اطلاعات::
بهداشت محیط::
بهداشت حرفه ای::
بهداشت خانواده::
مبارزه با بیماریها::
آموزش بهداشت و تغذیه::
بهداشت مدارس::
بهداشت دهان و دندان::
سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد::
امور دارویی::
امور آزمایشگاهها::
پزشک خانواده::
مراکز بهداشتی و درمانی::
نظارت بر درمان::
فوریت های پزشکی::
اداری و پشتیبانی::
روابط عمومی و سمعی بصری::
تقدیرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
امور رفاهی::
سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم دره را چگونه ارزیابی می کنید؟
فقط ساختار صفحه اصلی خوب می باشد.
فقط محتوی مطالب درج شده خوب می باشد.
ساختار صفحه اصلی و محتوی مطالب درج شده خوب می باشد.
هیچکدام از موارد فوق

:: جلسه هیات امنا مرکز 5 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۲ |
جلسه هیات امنای مرکز خدمات جامع سلامت شماره5(مرحوم رضا کلانتری) خرم دره با حضور معتمدین و خیرین منطقه، نمایندگان فرمانداری، شهرداری، جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی، اعضای شورای اسلامی شهر و روسای ادارات برق، محیط زیست، شبکه دامپزشکی، ورزش و جوانان، ریاست و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان روز پنج شنبه شنبه مورخ 9/9/96 در محل مرکز برگزار شد.
طی این جلسه دکتر کریمخانی ریاست شبکه ضمن عرض خوشامدگویی و ارائه گزارشی از وضعیت بهداشت و درمان در شهرستان و برنامه های جدید و خدمات نوین سلامت در حال ارائه به همشهریان عزیز، هدف برگزاری جلسه را رفع مشکلات مرکز، جلب مشارکتهای عمومی و خیرین جهت بهبود و ارتقائ کیفیت خدمات حوزه سلامت به جمعیت تحت پوشش و افزایش آگاهی در خصوص خدمات جدید و برنامه خطرسنجی بیماریهای قلبی و عروقی عنوان نمود. مطالبی از جمله کمبودها و مشکلات بهداشتی، تعریض و بهسازی 32 متری رینگ دور شهر، دفع غیربهداشتی زباله و فاضلاب شهری در این نقطه از شهرو ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد اداره ورزش جوانان در راستای سلامتی مردم جنوب شهر نسبت به احداث باشگاه ورزشی در این منطقه اقدام نماید و جهاد کشاورزی کشاورزان منطقه را جهت کاشت گیاهان دارویی مساعدت نماید. در ادامه حاضرین نظرات و پیشنهادات خود را مطرح و در انتها مصوباتی در جهت حل مشکلات مرکز و افزایش مشارکتهای مردمی در نظر گرفته شد. در انتها از زحمات روسای اداراتی که یار و یاور شبکه در انجام امورات و تسهیل انجام پروژه های بهداشتی و درمانی بوده اند تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 582 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم دره Health & Treatment Center of Khoramdareh
Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3638