:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
بهبود کیفیت::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: مانور برپایی بیمارستان صحرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۴ |
مانور برپایی و آمادگی بیمارستان صحرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان صبح امروز ۱۴ آذر ماه با حضور نماینده محترم ولی فقیه در استان،رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی،مدیر کل بحران استانداری و مسئولین اورژانس استان در بیمارستان حضرت ولیعصر (عج)برگزار شد.
امیرحسین ایلیایی قائم مقام اورژانس استان ضمن اعلام آمادگی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان جهت برپایی بیمارستان صحرایی در زمان بحران افزود:این بیمارستان با ظرفیت ۲۵ تخت و قابلیت ارتقا به ۵۰ تخت آماده خدمات دهی به بیماران و مصدومین در زمان بحران می باشد.
ایلیایی تجهیزات این بیمارستان را شامل ۸دستگاه کانکس،۱۴چادر،۱۴کوریدور،۱۸ دستگاه هواساز،۵ دستگاه آمبولانس،دو خودرو وانت ،۵ دستگاه کامیونت و ۲ دستگاه ژنراتور ۱۰۰KW برشمرد و افزود:بخش های این بیمارستان نیز شامل اورژانس،رادیولوژی،آزمایشگاه،اتاق عمل ،اتاق عمل سرپایی،ارتوپدی،بستری داخلی زنان و مردان،مراقبتهای ویژه،CSR،سرویسهای بهداشتی و حمام و سردخانه می باشد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center