شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶
leader
webda
اخبار دانشگاهبازدید نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان از بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

آلبوم تصاویر

آیت‌الله شیخ علی خاتمی نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان از بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی زنجان پس از انجام مانور آمادگی و استقرار کامل بازدید کرد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا_ زنجان _ در این بازدید که قبل از ظهر روز سه‌شنبه 14 آذرماه 96 انجام شد؛ دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و مهندس صفی‌اله کرامتی مدیرکل مدیریت بحران استان نیز حضور داشتند، بخش‌های مختلف بیمارستان صحرایی که آماده بهره‌برداری و خدمت‌رسانی بود، مورد بازدید قرار گرفت.
در این بازدید آیت‌الله خاتمی ضمن گفتگو با پرسنل بیمارستان‌ حضرت ولیعصر (عج) و تشکر از مسئولین دانشگاه در ایجاد این ظرفیت، برای مردم عزیز، آرزوی سلامتی نمود.
دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در حین بازدید توضیحاتی در رابطه با ظرفیت‌های دانشگاه در حوزه مدیریت بحران و هماهنگی‌های درون‌بخشی و آمادگی‌های لازم در حوادث و زمان بحران بویژه برپایی بیمارستان صحرایی در خدمت‌رسانی درمانی، ارائه نمود.
امیرحسین ایلیایی قائم مقام اورژانس استان نیز ضمن اعلام آمادگی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان جهت برپایی بیمارستان صحرایی در زمان بحران، افزود: این بیمارستان با ظرفیت 25 تخت و قابلیت ارتقا به 50 تخت آماده خدمات‌دهی به بیماران و مصدومین در زمان بحران می‌باشد.
وی تجهیزات بیمارستان صحرایی را شامل: 8 دستگاه کانکس، 14 دستگاه چادر، 14 دستگاه کریدور، 18 دستگاه هواساز، 2 دستگاه ژنراتور 100KW، 5 دستگاه آمبولانس، 2 خودرو وانت و 5 دستگاه کامیونت برشمرد.
ایلیایی بخش‌های این بیمارستان را نیز شامل اورژانس، رادیولوژی، آزمایشگاه، اتاق عمل، اتاق عمل سرپایی، ارتوپدی، بستری داخلی زنان و مردان، مراقبت‌های ویژه، CSR، سرویسهای بهداشتی و حمام و سردخانه عنوان کرد.