Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
درباره دانشکده::
مدیریت دانشکده::
معاونت ها::
دپارتمان ها::
اعضاء هیأت علمی دانشکده::
کتابخانه::
بخش های دانشکده::
برنامه مصوب آموزشی::
آیین نامه ها ::
تقویم ها::
دانشجویان::
لینک های مفید::
فرآیند های اعتبار بخشی::
صیانت از حقوق شهروندی::
بازرسی و رسیدگی به شکایات::
تماس با ما::
صفحه اصلی دانشکده::
تقویم شورای نمایندگان دانشجویان

تقویم  شورای نمایندگان
 دانشجویان
سه شنبه ها

ساعت: ۱۳/۳۰-۱۲/۳۰

ماه تاریخ
مهر 96/07/25
آبان 96/08/23
آذر 96/09/21
دی 96/10/26
بهمن 96/11/24
اسفند 96/12/22

قابل توجه دانشجویان دختر ورودی سال 97-96 دانشکده پرستاری ابهر
باتوجه به اینکه این دانشکده فاقد خوابگاه دولتی می باشد لذا جهت رفاه حال دانشجویان ،
متقاضیان خوابگاه درخواست کتبی خود را تا تاریخ 96/10/15 به شماره 35270021-024 فکس نمایید.
ضمناً جهت پاسخگویی به سوالات با شماره 35226900-024 آقای عابدینی تماس حاصل فرمایید.
دریافت اطلاعات پایگاه
اتوماسیون اداری

آیین نامه

آیین نامه آموزشی

دوره کارشناسی

اتوماسیون تغذیه

سامانه ورود به اتوماسیون تغذیه

راهنمای رزرو غذا از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه دانشکده پرستاری ابهر

فیش حقوقی
آلبوم تصاویر

افتتاح دانشکده

بازدیدها

پراتیک

آزمایشگاه

سایت فناوری اطلاعات

سمعی بصری و مولاژ

:: برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۸ |
مراسم بزرگداشت روز دانشجو برگزار شد
مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور سرکارخانم شرفی سرپرست دانشکده ، تعدادی از مسئولان شهرستان، مسئولان دانشکده ،کارکنان ، اساتید و دانشجویان صبح روز دوشنبه مورخ 96/09/13 در محل فرهنگسرای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ابهر برگزار گردید.
در این مراسم سرکارخانم شرفی پیرامون مقام، ارزش و اهمیت دانشجو صحبت نمودند و پیرامون پیشرفت های دانشکده پرستاری ابهر که موجب تربیت دانشجویانی نمونه علمی و اخلاقی خواهد شد ، سخنرانی نمودند. موسیقی،  تئاتر دانشجویی، اهدای لوح تقدیر و جوایز به دانشجویان رتبه برتر علمی، پژوهشی و فرهنگی از برنامه های متنوع این مراسم بود.

دفعات مشاهده: 139 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >