:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
بهبود کیفیت::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: آغاز طرح امداد زمستانی ۱۳۹۶مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۰ |
آغاز طرح امداد زمستانی ۱۳۹۶مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی زنجان
طرح امداد زمستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان با اعلام آماده باش به ۵۲ پایگاه شهری و جاده ای و اورژانس هوایی از امروز ۲۰ آذر ماه در زنجان آغاز گردید.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اعلام این خبرافزود: طرح امداد زمستانی اورژانس ۱۱۵ استان زنجان همزمان با اورژانس کشور از امروز ۲۰ آذر ماه آغاز شد و در این طرح تمام پایگاههای شهری و جاده ای استان در آماده باش کامل و آماده ارائه خدمات به همشهریان و مسافرین عزیز خواهند بود.
دکتر علیرضا زراعتچی اظهار کرد: تعداد ۴۰۰ نفراز پرسنل فوریتهای پزشکی آماده ارائه خدمات در طرح زمستانی بوده و تمهیدات لازم در خصوص فراخوان نیروهای خارج از شیفت جهت مقابله با شرایط بحرانی مرتبط با برف و سرما نیز انجام شده است.
همچنین آمبولانس های کمک دار موجود در مراکز نیز به تجهیزات فنی زمستانی شامل: زنجیر چرخ ،ضدیخ ،وسایل گرمایشی مجهز شده اند و آماده انجام ماموریت در مناطق و پایگاههای کوهستانی می باشند.
طرح امداد زمستانی اورژانس زنجان تا ۲۰ اسفند ماه ۱۳۹۶ ادامه خواهد داشت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center