:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: کارگاه آموزشی پیشگیری ازکم تحرکی دردانش آموزان ونحوه اجرای حرکات کششی ساده درمدارس برگزارگردید
:: کمیته پیشگیری از مسمومیت ناشی از گاز منوکسید کربن در خدابنده برگزار گردید
:: بازدید کارشناسان مرکزبهداشت خدابنده از دبیرستان نمونه دولتی پسرانه خلیج فارس قیدار
:: دومین جلسه کمیته ساماندهی فضای فیزیکی پردیس مرکزی دانشگاه
:: برگزاری کارگاههای آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی و سامانه 190 برای گروههای هدف کاردانان ،کارشناسان بهداشت محیط ،کارشناسان مبارزه با بیمار
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه با مشاورین و رابطین امور بانوان واحدهای تابعه دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۳ |

نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه با مشاورین و رابطین امور بانوان واحدهای تابعه دانشگاه در سالن مرکز بهداشت استان در 23 آذرماه سال‌جاری برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا-زنجان: دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ضمن ارائه آمار در مقاطع تحصیلی، مشاغل و مسئولیت های دانشگاه به ظرفیت های مربوطه در حوزه بانوان باتوجه به آمار 60% شاغلین بیان داشتند و گفت وضعیت آماری گویای مباهات برای این قشر است.
ایشان افزود: اکثریت فرهیختگان و تحصیل کرده های دانشگاه را خانم ها تشکیل می دهند که در کلیه سطوح سازمانی دانشگاه حضور دارند و علی رغم اینکه بانوان مسئولیت خانواده و مادر بودن را دارند و کانون خانواده مرهون زحمات آنان است، در نقش های اجتماعی نیز حضور فعالانه دارند و امیدواریم با بازنگری و تقویت این حوزه توسط خود بانوان و با حمایت های دانشگاه زمینه فعالیت های مربوطه فراهم شود و نقش آنان پررنگ گردد  و از فرآیند فردی به سمت حرکت جمعی در این فعالیت برویم
رئیس دانشگاه اضافه کرد: تشکیل  کار گروهی در این زمینه، یک ضرورت است و گروه مشاورین امور بانوان در سطح دانشگاه تشکیل شده است که با حضور دکتر مریم رستگار، دکتر ملیحه نقدی، مهندس نهضت بابالو، آذر آوازه و فرانک سقطچی تشکیل شده که هر کدام تجارب و توانمندی هایی در این حوزه دارند
ایشان بیان کرد در رویکردهای دانشگاه قدم اول نگاه درون سازمانی است که با پشتوانه کارشناسی، فرایند ها را به سمت مطلوب تری ببریم تا بتوانند مدیران را در حوزه های مختلف یاری نماییم.
وی افزود : باید توجه به حوزه پرسنلی و هویت سازمانی را تقویت کنیم و رضایت شغلی را ارتقاء دهیم.
دکتر قزلباش با بیان اینکه در دوره ایی هستیم که به لحاظ اعتباری دوره سختی است گفت میبایست مدیریت منابع داشته باشیم و در اجرای فرایند ها با انرژی مثبت امور را پیش ببریم.
رئیس دانشگاه با تشکر از زحمات چندین ساله ی خانم آذر آوازه، خانم فرانک سقطچی را به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده معرفی کرد و گفت دانشگاه آمادگی دارد با جلب مشارکت و توانمندسازی حوزه بانوان به تحقق اهداف دانشگاه در امور بانوان دست یابیم.
مریم آوازه، فعالیت های صورت گرفته در چند سال گذشته در حوزه بانوان را ارائه نمود و فرانک  سقطچی به برنامه های پیش بینی شده در حوزه بانوان اشاره نمود.

دفعات مشاهده: 479 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code