:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: اعزام دومین کاروان دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناطق زلزله زده کرمانشاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۵ |
اعزام دومین کاروان دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناطق زلزله زده کرمانشاه
گروه داوطلبین از کلان منطقه آمایشی ۶ آموزش عالی سلامت کشور متشکل از دانشگاههای علوم پزشکی زنجان،البرز، اراک ،قزوین ،قم ،ساوه و خمین صبح امروز جهت ارائه خدمات درمانی به زلزله زدگان به استان کرمانشاه اعزام شدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ضمن تقدیر از گروه اعزامی به مناطق زلزله زده بیان نمود: کاروان پزشکی و پیراپزشکی اعزامی به مدت یک هفته در استان کرمانشاه حضور و اقدام به ارائه‌ی خدمات تشخیصی  و درمانی خواهند نمود.

دکتر پرویز قزلباش افزود: ۵۸ نفر از داوطلبین شامل ۲۴پزشک عمومی،۹متخصص طب اورژانس،رادیولوژی، ارتوپدی،اطفال و زنان و ۲۵ نفر از کارشناسان اورژانس، هوشبری ،مامایی ،کمک پرستار و خدمات در گروه اعزامی می باشند.

مراسم بدرقه و اعزام کاروان اعزامی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ،معاون درمان ،معاون بهداشتی ،مسئولین و کارشناسان ستادی ساعت ۸امروز جمعه ۲۴ آذر ماه در ستاد علوم پزشکی زنجان انجام گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center