Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
ریاست بیمارستان::
مدیر داخلی::
خدمات الکترونیک و واحد(I.T)::
مدیر خدمات پرستاری::
بخشهای درمانی::
دفتر بهبود کیفیت::
دفتر رسیدگی به شکایات::
قوانین و مقررات::
راهنمای مراجعین::
اخبار بیمارستان::
معرفی مرکز::
نقشه بیمارستان::
آموزش همگانی::
فهرست داروئی ایران::
پزشک خانواده::
خیرین بیمارستان::
روابط عمومی::
رسالت و سیاست بیمارستان::
فرم پیشنهادات و انتقادات::
تماس با ما::
راهنمای کارکنان جدیدالورود

همکار گرامی، ضمن خیر مقدم جهت حضور و شروع فعالیت شما در این مرکز، به منظور آشنایی هرچه بیشترخواهشمند است به  مدیریت دفتر خدمات پرستاری یا دفتر حاکمیت بالینی مرکز تماس حاصل فرمائید.

دریافت اطلاعات پایگاه
میزان رضایت شما از مطالب وب سایت به چه میزان است ؟
زیاد
کم

میزان رضایت شما از خدمات سرپایی به چه میزان است ؟
زیاد
کم

ميزان رضايت شما از خدمات بستري به چه ميزان است؟
زياد
كم

ميزان رضايت شما از واحدهاي اداري به چه ميزان است؟
زياد
كم

:: آیین تکریم و معارفه روسای بیمارستان امدادی و الغدیر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۷ |

دکتر کوروش شعبانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر صبح امروز پنجم دی‌ماه 96 در این مراسم، ضمن تقدیر و تشکر از مسئول سابق بیمارستان امدادی و الغدیر، برای مسئولین جدید بیمارستان امدادی و الغدیر، آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.
دکتر بیگدلو رئیس سابق بیمارستان امدادی در این مراسم اظهار کرد: جهت هتلینگ (بهسازی و اقامتی بیمار) انجام شده در بیمارستان، اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه مجوز شیمی درمانی با 8 تخت در بیمارستان امدادی ابهر اخذ شده است، تاکید کرد: با تجهیز و راه‌اندازی کلینیک تخصصی در ابهر، بیش از 8 هزار نفر از مردم شهرستان ابهر از خدمات ارزان و قابل دسترس پزشکی استفاده می‌کنند.
رئیس سابق بیمارستان امدادی با اشاره به راه‌اندازی بخش اعصاب و روان در بیمارستان افزود: 25 درصد مردم به اختلالات اعصاب و روان مبتلا هستند که با راه‌اندازی بخش اعصاب و روان در این بیمارستان گام موثری در بهبود این بیماران انجام شده است.
دکتر بیگدلو با بیان اینکه بیمارستان امدادی، برای سومین بار متوالی مدرک درجه یک را کسب کرده است، افزود: بیمارستان درحال حاضر جزو 8 بیمارستان برتر کشور در بحث مدارک پزشکی و مستندات است.
وی گفت: تقویت و توسعه عرصه بیمارستان و شهرستان باید با جذب اعتبار جاری و ساری شود.
رئیس سابق بیمارستان امدادی با بیان اینکه تکلیف بیمارستان امدادی را مشخص خواهیم کرد، افزود: این بیمارستان تک‌بخشی نخواهد بود و خدمات دیگر، به تدریج اضافه خواهد شد.
دکتر بیگدلو ادامه داد: با حفظ بیمارستان امدادی به چشم‌انداز 1404 خواهیم رسید که همانا وجود 400 تخت در بیمارستان‌های شهرستان خواهد بود .
*** دکتر علیرضا زراعتچی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان تاکید کرد: بیمارستان امدادی ابهر سومین بیمارستان بزرگ استان است که در قسمت‌های مختلف بیمارستان، 15میلیارد اعتبار تخصیص یافته و هزینه شده است.
وی افزود: 38 میلیارد تومان برای احداث بیمارستان الغدیر هزینه شده است و مراحل نصب دستگاه ام ار آی نیز انجام شده و به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان تاکید کرد: با پیگیری مسئولین هرچه زودتر دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان الغدیر راه‌اندازی می‌شود.
گفتنی است دکتر ملکی به عنوان سرپرست جدید بیمارستان امدادی و دکتر عماری به عنوان سرپرست جدید بیمارستان الغدیر معرفی شدند.
به نقل از پایگاه خبری وبدا
دفعات مشاهده: 728 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >