Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: معاون درمان شبکه بهداشت و درمان ابهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۷ |
مراسم معارفه معاون درمان شبکه بهداشت  با حضور سرپرست شبکه بهداشت و رمان  ، معاونین ، مدیران و کارکنان در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد.
دکتر شعبانی در بخشی از این مراسم بیان کرد : امیدواریم بتوانیم با بازوان پر تلاش شما عزیزان در معاونت درمان خدمات ارزنده ای به مردم شریف شهرستان ارائه دهیم.
در ادامه دکتر " غلامرضا بیگدلو " به عنوان معاون درمان شبکه بهداشت و درمان ابهر  به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات راهبردی در این حوزه برای پیشبرد هر چه بهتر امور پرداختند.

دفعات مشاهده: 198 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >