یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶
leader
webda
اخبار دانشگاهرئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از فرآیند جابجایی کلینیک‌ها بازدید کرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از فرآیند جابجایی کلینیک‌ها بازدید کرد

دکتر پرویز قرلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان عصر امروز 7 دی ماه 96 از فرآیند جابجایی کلینیک‌ها و تجهیز و آماده‌سازی کلینیک ویژه شفیعیه بازدید کرد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا _ زنجان_ در این بازدید دکتر مصطفی محمدی مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه اظهار کرد: همزمان با جابجایی تجهیزات از کلینیک‌ها، جانمایی و استقرار وسایل و تجهیزات و انجام نصبیات و... از 7 صبح تا 12 شب در قالب تیم‌های مختلف بی‌وقفه و منظم درحال انجام است و الحمدلله پیشرفت کار جلوتر از برنامه است.
وی افزود: حضور امروز اصحاب رسانه در کلینیک هفت تیر و کلینیک ویژه شفیعیه دارای بازتاب خوب و بسیار مثبتی بود و تحسین آنها را در پی داشت.
در این بازدید دکتر علیرضا زراعتچی معاون درمان و دکتر سعید سرداری
مشاور رئیس دانشگاه و رئیس حوزه ریاست نیز حضور داشتند.