:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
مدیر عامل ::
معاونت آموزشی::
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
میز خدمت::
ارتباط با بیماران::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
تحول نظام سلامت

پایگاه های سلامت

مگیران
MED TUBE

MEDlib

Heaith news

Affiliatin

:: یک فایده فو ق العاده ترب سیاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۳ |

یک فایده فو ق العاده ترب سیاه چاپ خبر >>> AWT IMAGE

یکی از داروهای مفید برای بیماران مبتلا به سنگ‌های صفراوی، ترب سیاه است.
به گزارش بهداشت نیوز، یکی از داروهای مفید برای بیماران مبتلا به سنگ‌های صفراوی، ترب سیاه است؛ ترب سیاه، سم‌زدای خوبی است و ترب سفت و سالم بدون لک بخرید و همراه غذا گاهی میل کنید, گاهی چند برش ترب سیاه همراه غذا، میل کنید به‌خصوص در هنگام صرف غذاهای چرب چرا که چربی‌ها را پاک می‌کند.
 برای رفع سنگ‌های صفراوی، یکی از سه روش زیر را استفاده کنید:
1. آب ترب سیاه رنده شده را که یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کرده و مصرف کنید.
 2. شربت ترب سیاه را مصرف کنید به این ترتیب که قسمت داخلی یک ترب سیاه بزرگ را به نحوی خالی شود که مقدار کافی آب در آن جا بگیرد؛ بعد سوراخ کوچکی در ته آن به وجود می‌آورند به طوری که آب درون حفره بتواند به تدریج از آن خارج شود، پس از انجام این کار، مقدار کمی آب و شکر وارد حفره ترب کنید و ترب را در دهانه ظرفی جای دهید به نحوی که آب درون حفره ترب به‌صورت قطره‌قطره از راه سوراخ ته آن وارد ظرف شود, مصرف روزانه شربتی که به این طریق به دست می‌آید اگر به مقدار مناسب صورت گیرد در دفع رسوبات صفراوی کمک مؤثری کند.
3. ترب را با کارد ورقه ورقه کرده، کارد را به عسل آغشته و به ورقه‌‏های ترب بمالید, سپس آنها را در آبکش ریخته و آبکش را روی کاسه‌‏ای قرار دهید، تا به تدریج آب زلالی از آن تراوش کند, آنگاه آب بدست آمده را به بیمار بدهید.
منبع: تسنیم

دفعات مشاهده: 181 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

آدرس: زنجان – جاده گاوازنگ – مرکز آموزش درمانی آیت اله موسوی .... شماره تماس: 33130000-024 .... دورنگار: 33131203-024 .... آدرس پست الکترونیکی: mousavihospital@zums.ac.ir