:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
مدیر عامل ::
معاونت آموزشی::
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
میز خدمت::
ارتباط با بیماران::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
تحول نظام سلامت

پایگاه های سلامت

مگیران
MED TUBE

MEDlib

Heaith news

Affiliatin

:: 7 راه برای دور کردن استرس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ |
7 راه برای دور کردن استرسچاپ خبر >>> AWT IMAGE
اگر استرس روزتان را خراب می کند راه های ساده هست که از آن جلوگیری کنید.

به گزارش بهداشت نیوز، این استراتژی ساده یکی از قدرتمند ترین راه های مبارزه با استرس است. نفس عمیق باعث می شود:
هورمونها استرس کم شود
ضربان قلب کاهش پیدا کند
فشار خون کاهش پیدا کند
اینگونه نفس عمیق بکشید:
به آرامی بنشینید در حالی که یک دستتان روی معده باشد و دیگری روی سینه.
آرام و عمیق از راه دماق نفس را به داخل بکشید طوری که شش ها را احساس کنید.
نفس خود را برای چند ثانیه نگه دارید.
به آرامی نفس خود را از دهان بیرون دهید طوری که تمام هوای داخل شش ها تخلیه شود
چند مرتبه این کار را تکرار کنید
مدیتیشن
این کار باعث آرامش فکری و بدن می شود. دقایقی از روز را در یک جای آرام و دنج سپری کنید و وقتی این کار را میکنید روی یکی از موارد زیر تمرکز کنید:
روی تنفستان
روی یک شی
روی یک جمله یا سخن پند آموز
با این کار حواس از موضوع های استرس آور پرت می شود. این کار را می توانید به تنهایی یا گروهی انجام دهید.
ورزش کردن
برای اینکه ضربان قلب خود را در دست بگیرید ورزشهای هوازی انجام دهید:
پیاده روی
دوچرخه سواری
شنا
تنها 20 دقیقه در روز فکر خود را آزاد کنید تا هورمونهای استرس پایین بیایند.
ورزش ایندورفین را هم افزایش می دهد (ماده شیمیایی مغز که حال شما را بهتر می کند). حتی ورزش سبک هم به شما آرامش می دهد این یعنی میتوانید با ورزشهای سنگین تر به آرامش بیشتری برسید.
نفس عمیق بکشید
این تمرین به همان اندازه که نفس عمیق آرامش بخش است تاثیر دارد.به این روش عمل کنید.
در یک مکان ساکت بنشینید چشمانتان را ببندید و خود را در یک جای آرام تصور کنید. مثلا ساحل دریا را به ذهن بیاورید تصور کنید در آن قدم میزنید صدای موج دریا بوی ساحل همه ی اینها را به تصویر بکشید.
همینطور که به سفر در ذهن خود مشغولید نفس های عمیق و آرام بکشید.
این حالت را ادامه دهید تا کاملا احساس آرامش کنید.
سپس به آرامی به دنیای واقعی برگردید.
می توانید از مشاوران، روانشناسان و افراد حرفه ای برای اینکه بتوانید خودتان به تنهایی این کار را انجام دهید کمک بگیرید.
غذای خوب بخورید
غذاهایی که ویتامین C بالایی دارند استفاده کنید مانند پرتقال و گریپ فروت. این موارد کمک می کند هورمون استرس پایین بیاید. امگا 3 هم به کاهش استرس کمک می کند این ماده در غذاهایی مانند ماهی سالامون و دیگر ماهی های چرب یافت می شود همچنین غذاهایی مانند آجیل و دانه ها هم می توانند اثر آرامش بخش داشته باشند.
داشتن یک رژیم متعادل کمک می کند بدن سلامت بماند و در نتیجه راحت تر بتواند استرس را دفع کند. منظور از غذای خوب تمرکز روی غلات کامل ، میوه و سبزیجات است.
شکلات تلخ هم تاثیر مثبتی بر کاهش استرس دارد.
با خودتان مثبت فکر کنید
انتقاد از خود می تواند باعث افزایش استرس شود. پس باید رویکردی مخالف این داشته باشیم. با خود تمرین کنید که مثبت فکر کنید و با خود صحبت کنید. افکار مثبت را جایگزین افکار منفی بکنید و به جای اینکه بگویید: ( می دانم نمی توانم ) بگویید: ( من می توانم )
من می توانم
خواب خوب در شب کمک می کند که برای فردا آماده باشید. حداقل 7 ساعت خواب برای بدن ضروری است.
اگر برای خوابیدن مشکل دارید این نکات را امتحان کنید:
یک ساعت مشخص برای رفتن به رختخواب و بیدار شدن در نظر بگیرید و حتی آخر هفته ها هم این عادت را ترک نکنید.
اواخر شب و زمان نزدیک به خواب از کافئین و الکل دوری کنید.
اگر در طول روز می خوابید سعی کنید در ساعات نزدیک به زمان خواب این کار را نکنید.
مرتب ورزش کنید.
منبع: سایت دکتر کرمانی

دفعات مشاهده: 207 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code