:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه با شیرمادر و برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد در شهرستان خدابنده
:: برگزاری شورای پزشکان و مراقب سلامت ناظر مراکز تابعه شهرستان خدابنده
:: برگزاری مسابقه فوتسال بین کارکنان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خدابنده به مناست هفته ملی بدون دخانیات
:: کمیته بررسی علل مرگ زیر 5 سال خدابنده برگزار گردید
:: اسلاید های جلسه توجیهی رضایت سنجی سامانه پیامکی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: صبح امروز انجام شد؛ آئین تکریم و معارفه روسای دانشکده‌های داروسازی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ |
   آلبوم تصاویر

صبح امروز انجام شد؛

مراسم تکریم و معارفه روسای دانشکده‌های داروسازی و پیراپزشکی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان صبح روز دوشنبه 18 دی‌ماه 96 در محل سالن ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حاج‌آقا شیرمحمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن ایراد بیاناتی در مورد نوع مدیریت اسلامی و بیان جوانب آن در طول دوره حکومت اسلامی از صدر اسلام تاکنون؛ به بیان ویژگی‌های مدیران اسلامی پرداخت و افزود: در نگاه مدیریت اسلامی مدیریت فخر نیست و پیامبر اکرم (ص) نیز به عنوان اسوه حسنه است که باید الگوی مدیران باشد.
وی ضمن تشکر از زحمات گرانقدر پروفسور مهرداد حمیدی و دکتر محمدرضا مهراسبی در طول مدت مدیریتی در دانشکده‌های داروسازی و بهداشت و پیراپزشکی، اظهار کرد: قرار گرفتن دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بین دانشگاه‌های تیپ یک، مرهون زحمات افرادی چون پرفسور حمیدی و دکتر مهراسبی است.
حاج‌آقا شیرمحمدی با بیان اینکه جابجائی مدیران دلیل بر قوت و ضعف آنان نیست، افزود: منصب ریاست محلی برای خدمت به جامعه است و این تغییرات در راستای خدمت‌رسانی است.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه در ادامه برای این عزیزان آرزوی موفقیت نمود.
*** دکتر محمدرضا مهراسبی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و رئیس سابق دانشکده بهداشت و پیراپزشکی با یادی از مرحوم مهدوی بنیانگزار دانشکده پزشکی زنجان، به بیان گزیده‌ای از گذشته دانشگاه از بدو تأسیس تاکنون و عملکرد دانشکده بهداشت و پیراپزشکی پرداخت و اظهار کرد: دانشکده پیراپزشکی و بهداشت به لحاظ نرم‌افزاری و افزوده شدن رشته‌های آزمایشگاه محور و کارشناسی ارشد از سال 88، توسعه خوبی داشته است.
وی با بیان این نکته که طرح جامع دانشگاه هنوز به اهداف خود نرسیده و تلاش‌های زیادی در این راستا صورت گرفته است، تأسیس ساختمان جدید دانشکده بهداشت و پرستاری و مامایی در دهه فجر سال 96، تشویق و ترغیب همه اعضای هیئت علمی و کارکنان در جهت خدمت به دانشگاه و تلاش برای رشد و تعالی در راستای اهداف دانشگاه را از برنامه‌های پیش رو برشمرد.
*** پروفسور مهرداد حمیدی رئیس سابق دانشکده داروسازی زنجان با تقدیر و تشکر از روسای اسبق دانشگاه در دوره‌های گذشته بویژه دکتر سروری و دکتر بیگلری، از کلیه افرادی که به نوعی در راستای رشد و توسعه دانشکده داروسازی نقش موثر داشتند؛ تشکر کرد و برای دکتر مهران محسنی و مجموعه دانشکده داروسازی زنجان آرزوی موفقیت و سرافرازی نمود.
*** دکتر مهران محسنی رئیس جدید دانشکده داروسازی با تشکر از زحمات پرفسور حمیدی از سال 85 تاکنون؛ به بیان جایگاه ویژه دانشکده داروسازی زنجان و وجود سرمایه‌های ارزشمند نیروی انسانی و اعضای هیئت علمی توانا که خود، جز سرمایه‌های ارزشمند دانشکده داروسازی می‌باشند، پرداخت.
*** دکتر فرامرز مجیدی رئیس جدید دانشکده بهداشت و پیراپزشکی با تشکر از حسن اعتماد دکتر قزلباش و قدردانی از زحمات رئیس پیشین دانشکده و معاون آموزشی دانشگاه؛ به بیان مشکلات موجود بر سر راه دانشکده بهداشت و در راس آن ساختمان فیریکی دانشکده پرداخت و ابراز امیدواری کرد: با تلاش و کوشش فراوان می‌شود بر مشکلات موجود فائق شد.
*** دکتر مهدی اسکندری معاون آموزشی دانشگاه ضمن تشکر از بیانات حاج‌آقا شیرمحمدی به عنوان محور همدلی دانشگاه؛ روسای پیشین دانشکده‌های داروسازی و بهداشت و پیراپزشکی را از سرمایه‌های دانشگاه نام برد و از زحمات آنان قدردانی کرد.
وی با بیان این نکته که دانشگاه علوم پزشکی زنجان به عنوان قطب کلان منطقه 6 آمایشی کشوری، در بحث آموزش مسئولیت مهمی را برعهده گرفته است، ابراز امیدواری کرد: با حمایت‌های دکتر قزلباش با توسعه کمی و کیفی رشته‌های تحصیلی و افزایش تعداد اعضای هیات علمی، به اهداف پیش‌بینی شده خود تا سال1400 نائل شود.
معاون آموزشی دانشگاه با تاکید بر توان‌مندی و تجهیزات دانشکده داروسازی و انتظار دانشگاه از این دانشکده برای حضور پررنگ و قوی در همه عرصه‌های علمی؛ برنامه‌های جدید دانشگاه که در غالب کارگروه‌های متعدد در دانشگاه در حال اجرا می‌باشد را تشریح کرد.
در این آئین با اهداء لوح‌ها و هدایایی از سوی واحدهای مختلف دانشگاه به روسای پیشین و جدید دو دانشکده از زحمات و تلاش‌های آنها قدردانی به عمل آمد.
این آئین با قرائت متن لوح تقدیر اهدایی ریاست دانشگاه به پروفسور حمیدی و دکتر مهراسبی و همچنین قرائت لوح خدمت دکتر محسنی و دکتر مجیدی به اتمام رسید.

دفعات مشاهده: 425 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code