:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: همراهی گرم اورژانس ۱۱۵در طرح امداد زمستانی
:: دومین کنگره بین المللی مطالعات اجتماعی سلامت
:: کارگاه عملی ارتقاء مهارت پرسنل در مراقبت های ادغام یافته سلامت سالمندان در شهرستان خدابنده برگزار گردید
:: کارگاه آموزشی پیشگیری ازکم تحرکی دردانش آموزان ونحوه اجرای حرکات کششی ساده درمدارس برگزارگردید
:: کمیته پیشگیری از مسمومیت ناشی از گاز منوکسید کربن در خدابنده برگزار گردید
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: نشست دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه 6 آمایشی کشور برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
http://epr.zums.ac.ir/1396/961019/images/fullsize/IMG_5001.JPG.JPG    آلبوم تصاویر
نشست دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه 6 آمایشی کشور برگزار شد

نشست  رؤسا، معاونین آموزشی و مدیرانEDC دانشگاه‌ها و دانشکده‌های کلان منطقه شش آمایشی کشور با حضور معاون و مدیران حوزه آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – صبح روز سه‌شنبه 19 دی‌ماه 96، در این نشست که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی البرز و با دستور کار بررسی عملکرد دانشگاه‌ها و دانشکده‌های کلان منطقه 6 آمایشی در طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برگزار شد؛ دکتر حمید درفشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز به بیان تاریخچه تشکیل دانشگاه، دانشکده و رشته‌های موجود و رشد حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی علوم البرز در طول 4 سال اخیر مطالبی بیان کرد.
*** دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و رئیس شورای هماهنگی کلان منطقه 6 آمایشی کشور ضمن قدردانی از حضور معاون آموزشی وزارت متبوع و هیأت همراه و نیز کلیه رؤسا، معاونین آموزشی و مدیران EDC دانشگاه‌ها و دانشکده‌های کلان منطقه 6، در خصوص دستاوردهای به دست آمده از اجرای طرح تحول، نوآوری در حوزه آموزش پزشکی در سطح دانشگاه‌ها و لزوم همکاری و همگرائی بیشتر دانشگاه‌ها به منظور اجرای هرچه بهتر و تحقق اهداف متعالی این طرح پرداخت.
وی در خصوص اجرائی‌سازی هرچه بهتر مأموریت‌ها و بسته‌های طرح تحول در سطح دانشگاه علوم پزشکی زنجان به تشکیل ستاد دانشگاهی این طرح اشاره و از مزایای این اقدام مطالبی بیان کرد.
در ادامه گزارش عملکرد هر یک از دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها در طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی ارائه شد.
 در پایان نشست در زمینه سایر مسائل آموزشی از جمله: موضوع تمام وقت جغرافیائی اعضای هیأت علمی، راهکارهای ترغیب اعضاء هیأت علمی جهت مشارکت و همکاری در اجرای طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، کمبود نیروی انسانی حوزه آموزش دانشگاه‌ها، برگزاری آزمون‌های علوم پزشکی  و .... بحث و تبادل نظر شد.
دفعات مشاهده: 283 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code