:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اعزام زن باردار پرخطر خدابنده ای به زنجان با هلیکوپتر اورژانس
:: کلاس آموزشی طبخ آبزیان بمناسبت هفته سلامت زنان در شهرستان خدابنده
:: برگزاری کارگاه به روز رسانی چک لیست های کارآموزی و امتحان دروس بهورزی در شهرستان خدابنده
:: جدول زمانبندی سامانه انتقال و مهمانی دانشجویان
:: طرح تشدید نظارت وبازرسی از مراکز و اماکن روستای توزلو واسترود ( شهرستان خدابنده )
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: با حضور نمایندگان ادارات شهرستان زنجان؛ جلسه برون‌بخشی هفته پویش ملی مبارزه با سرطان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |

با حضور نمایندگان ادارات شهرستان زنجان؛
جلسه برون‌بخشی هفته پویش ملی مبارزه با سرطان برگزار شد
به مناسبت فرارسیدن هفته ملی سرطان؛ جلسه برون‌بخشی پویش ملی مبارزه با سرطان در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زنجان برگزار شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا –زنجان – صبح روز دوشنبه 18 دی‌ماه 96 دکتر محمود حریری رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان به بیان اهداف جلسه و اهمیت موضوع پرداخت.
 انصاری کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر نیز در رابطه با علل شایع سرطان‌ها و سرطان‌های شایع در سطح شهرستان مطالبی عنوان کرد.
 در این جلسه در زمینه برنامه‌های پیشنهادی از طرف نمایندگان ادارات و دستگاه‌های مرتبط بحث و تبادل نظر انجام گرفت.
برنامه پویش ملی مبارزه با سرطان از سال 93 هرساله با هدف کاهش بروز و مرگ و میر ناشی از سرطان و بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان، افزایش آگاهی و جلب مشارکت مردم در خصوص قابل پیشگیری بودن سرطان و شیوه‌های آن (با تاکید بر اولویت منطقه‌ای)، اصلاح باورهای نادرست مردم در خصوص سرطان از جمله درمان ناپذیر بودن آن، جلب مشارکت سیاستگزاران و مجریان سلامت (درون و برون بخشی) در کنترل عوامل خطر سرطان آن (با تاکید بر اولویت منطقه‌ای)، از 1 تا 7 بهمن 1396 برگزار می‌گردد.
شعار پویش ملی مبارزه با سرطان: سرطان قابل پیشگیری و درمان است، با خودمراقبتی و امید

دفعات مشاهده: 259 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code