دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

با حضور نمایندگان ادارات شهرستان زنجان؛ جلسه برون‌بخشی هفته پویش ملی مبارزه با سرطان برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |

با حضور نمایندگان ادارات شهرستان زنجان؛
جلسه برون‌بخشی هفته پویش ملی مبارزه با سرطان برگزار شد
به مناسبت فرارسیدن هفته ملی سرطان؛ جلسه برون‌بخشی پویش ملی مبارزه با سرطان در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زنجان برگزار شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا –زنجان – صبح روز دوشنبه 18 دی‌ماه 96 دکتر محمود حریری رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان به بیان اهداف جلسه و اهمیت موضوع پرداخت.
 انصاری کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر نیز در رابطه با علل شایع سرطان‌ها و سرطان‌های شایع در سطح شهرستان مطالبی عنوان کرد.
 در این جلسه در زمینه برنامه‌های پیشنهادی از طرف نمایندگان ادارات و دستگاه‌های مرتبط بحث و تبادل نظر انجام گرفت.
برنامه پویش ملی مبارزه با سرطان از سال 93 هرساله با هدف کاهش بروز و مرگ و میر ناشی از سرطان و بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان، افزایش آگاهی و جلب مشارکت مردم در خصوص قابل پیشگیری بودن سرطان و شیوه‌های آن (با تاکید بر اولویت منطقه‌ای)، اصلاح باورهای نادرست مردم در خصوص سرطان از جمله درمان ناپذیر بودن آن، جلب مشارکت سیاستگزاران و مجریان سلامت (درون و برون بخشی) در کنترل عوامل خطر سرطان آن (با تاکید بر اولویت منطقه‌ای)، از 1 تا 7 بهمن 1396 برگزار می‌گردد.
شعار پویش ملی مبارزه با سرطان: سرطان قابل پیشگیری و درمان است، با خودمراقبتی و امید

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر