:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اعزام زن باردار پرخطر خدابنده ای به زنجان با هلیکوپتر اورژانس
:: کلاس آموزشی طبخ آبزیان بمناسبت هفته سلامت زنان در شهرستان خدابنده
:: برگزاری کارگاه به روز رسانی چک لیست های کارآموزی و امتحان دروس بهورزی در شهرستان خدابنده
:: جدول زمانبندی سامانه انتقال و مهمانی دانشجویان
:: طرح تشدید نظارت وبازرسی از مراکز و اماکن روستای توزلو واسترود ( شهرستان خدابنده )
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از واحدهای شبکه بهداشت و درمان ایجرود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۱ |

دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان ضمن بازدید از مراکز خدمات جامعه سلامت روستای اغولبیک سفلی از مرکز بهداشت ایجرود و مرکز شبانه‌روزی شهر حلب نیز بازدید کرد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان روز سه‌شنبه 19 دی‌ماه 96 ضمن بازدید از واحدهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود، با بررسی شاخص‌های بهداشتی، توصیه‌های کاربردی را ارائه نمود و کمبودها و مشکلات موجود در این مراکز را مورد ارزیابی قرارداد.
وی با ارائه راهکارهای کاربردی در راستای  ارتقا و بهبود کمی و کیفی ارائه خدمات به گروه‌های هدف از پروژه‌های درحال ساخت  این مجموعه  نیز بازدید به عمل آورد.

دفعات مشاهده: 342 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code