Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
ریاست شبکه بهداشت ودرمان::
امور عمومی::
مرکز بهداشت شهرستان::
روابط عمومی::
امور مالی::
واحد های اداری وپشتیبانی::
نظارت بر درمان::
عملکرد ::
کانون بسیج جامعه پزشکی::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
آرشیو خبر::
نرم افزار های کاربردی::
نظر سنجی ارباب رجوع

پروژه های قابل افتتاح شبکه بهداشت و درمان خدابنده در سفر مقام عالی وزارت

مراکز درمان ،پیشگیری از هاری

تقویم سلامت

شهرستان خدابنده-قیدار
  خیابان امام ، روبروی ترمینال

شبکه بهداشت و درمان خدابنده
تلفن :۲-۲۴۳۴۲۲۲۰۴۰
دورنگار : ۲۴۳۴۲۲۲۸۶۶
پست الکترونیکی :
hkhodabandeh@zums.ac.ir

:: نجات جان مادر و نوزاد توسط تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت نوربهار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۷ |

نجات جان مادر و نوزاد توسط تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت نوربهار و فوریت های پزشکی در شرایط جوی نامناسب در شهرستان خدابنده
در مورخه 96/11/7 ساعت 23:10  شب بدنبال تماس خانواده مادر باردار با مرکز فوریتهای پزشکی مرکز نوربهار مبنی بر شروع علایم زایمانی و خونریزی  که به علت برف و کولاک در جاده  قادر به مراجعه به بیمارستان نبودند با همت وتلاش مامای مرکز نوربهار و تکنسین های فوریت پزشکی ،  مادر به بیمارستان اعزام گردید.
 با توجه به زایمان زودرس و پیشرفت سریع علایم ، زایمان در ساعت 10 دقیقه بامداد در آمبولانس  با کمک تیم اعزام انجام و مادر و نوزاد در صحت و سلامت کامل به بیمارستان امیر المومنین(ع) خدابنده منتقل گردید.

دفعات مشاهده: 234 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code