برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
مددکاری اجتماعی::
منابع انسانی::
آموزش به بیمار::
دفتر اعتبار‌بخشی مرکز آموزشی‌درمانی‌ بوعلی‌سیناخرمدره::
ارتباط با ما::
تحول نظام سلامت

روز شمار

تاریخ روز

پایگاه های سلامت

MED TUBE

مشاوره پزشکی

MEDlib

Heaith news

مگیران

پرسشهای متداول

سامانه یکپارچه

آموزش مداوم پزشکی

:: بهره برداری از سی تی اسکن بیمارستان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ |
 آیین بهره برداری از سی تی اسکن بیمارستان بوعلی سینا

مراسم و آیین بهره برداری از سی تی اسکن بیمارستان بوعلی سینا در بعد از ظهر روز پنجشنبه اولین روز از ایام الله دهه فجر با حضور مهندس درویش امیری استاندارمحترم،دکتر زراعتچی معاون محترم درمان، جنا ب آقای عزیزی نماینده محترم منطقه،فرماندار و امام جمعه شهرستان خرمدره ، جناب دکتر فرهادی ریاست مرکز و مسئولین بیمارستان و جمعی از خیرین و مسئولین شهرستان انجام شد.

پس از مراسم بهره برداری و افتتاح  ،کلیپ تاریخچه شروع تا افتتاح  سی تی اسکن در سالن کنفرانس مرکز پخش شد و جناب آقای دکتر فرهادی با معرفی خصوصیات دستگاه و تقدیر و تشکر از عوامل دخیل سخنرانی نمودند. سپس جناب آقای دکتر زراعتچی و جناب آقای مهندس درویش امیری به ایراد سخن پرداخته و از عوامل بیمارستان و همچنین سایر مسئولین که به هر نحوی جهت حصول نتیجه و افتتاح سی تی اسکن بیمارستان بوعلی تلاش نموده بودند ، تشکرکردند.

دفعات مشاهده: 145 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

بیمارستان بوعلی‌سینا خرمدره Booali Sina Hospital of Khoramdare