Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
مدیریت ::
مرکز بهداشت شهرستان::
واحد های اداری و پشتیبانی::
مطالب آموزشی::
اخبار سلامت شهرستان سلطانیه::
ورود به اتوماسیون اداری::
مراکز خدمات جامع سلامت::
محاسبه شاخص توده بدنی BMI::
مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت آرین شفا مهر سلطانیه::
اطلاعات تماس::
منشور حقوق شهروندی::
گرامیداشت روز بهورز 1395::
درباره شهرستان::
عملکرد ::
نظر سنجی طرح تکریم ارباب رجوع

محتوای اطلاعات ارائه شده توسط سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

آدرس :

سلطانیه - شهرک کوثر
تلفن :
 13-14-15- 35824512  024
فکس :

عملکرد شهرستان در یک نگاه

:: افتتاح خانه بهداشت ویر و سنبل آباد در چهارمین روز از دهه مبارک فجر در شهرستان سلطانیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ |
در چهارمین  روز از دهه مبارک فجر با حضور حجت السلام و المسلمین حاج آقای نوری امام جمعه سلطانیه، مهندس سلیمی فرماندار و اعضای شورای اداری شهرستان سلطانیه از دوخانه بهداشت  ویر و سنبل آباد به ترتیب با  اعتباری بالغ بر 1950 میلیون ریال و 1650 میلیون ریال احداث و تجهیز شده است افتتاح و بهره برداری شد .
در ابتدای آئین افتتاح خانه های بهداشت یادشده دکتر صادقی مقدم سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه ضمن ارائه گزارش از اعتبار هزینه شده جهت احداث و تجهیز از محل اعتبارات وزارت بهداشت به تشریح خدمات قابل ارائه در این دو خانه بهداشت پرداخت . لازم به ذکر است زمین  خانه بهداشت ویر توسط خیرین روستا اهدا گردیده است که با اهدا لوح سپاس از آنها قدردانی به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 361 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3638