Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
مدیریت بحران::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: افتتاح 16 پروژه عمرانی در حوزه بهداشت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ |
افتتاح و بهره برداری از خانه بهداشت فنوش آباد شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر در ایام دهه فجر
بالغ بر 6 میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار برای انجام پروژه عمرانی جهت توسعه زیر ساخت های فیزیکی حوزه بهداشت در سال 96 به شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر تخصیص یافته است که خانه بهداشت فنوش آباد با اعتباری بالغ بر 200 میلیون تومان و زیربنای 120 مترمربع از پروژه های آماده افتتاح بود که  با حضور خیرین ، مسئولین شهری و شورای روستای فنوش آباد توسط مهندس حیدری فرماندار شهرستان ابهر در پنجمین روز از دهه مبارک فجر روز 16 بهمن 96  افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت .

دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >