:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه : تاریخ و نحوه انتخاب واحد دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97
:: برگزاری جلسه شورای نمایندگان بهورزی شهرستان خدابنده
:: برپایی نمایشگاه ترویج ازدواج سالم و آسان و بازدید دکتر عباسی رئیس شبکه ازآن در شهرستان خدابنده
:: طرح ضربت تشدید بازرسی در شهر سهرورد توسط بازرسان بهداشت محیط اجراگردید
:: کارگاه آموزشی حمایت های روانشناختی در بحران ویژه پزشکان در شهرستان خدابنده برگزار گردید
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: به مناسبت روز جهانی سرطان؛ همایش علمی سرطان‌های دستگاه گوارش برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ |

به مناسبت روز جهانی سرطان؛

همایش علمی سرطان‌های دستگاه گوارش برگزار شد
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان با همکاری گروه داخلی معاونت درمان، اقدام به برگزاری همایش علمی سرطان‌های دستگاه گوارش نمود .
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - این همایش صبح روز یکشنبه 15 بهمن‌ماه 96 در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی‌عصر (عج) زنجان با حضور جمع کثیری از گروه‌های پزشکی شامل پزشکان، پرستاران، متخصصین داخلی، ماماها و پرسنل بهداشتی برگزار شد.
 در ابتدای همایش دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان به بیان وضعیت بیماری سرطان در جهان، ایران و استان پرداخت.
 سپس اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز درخصوص سرطان‌های شایع دستگاه گوارش (معده، مری و کولورکتال) مطالبی ارائه نمودند.
در پایان همایش به سوالات حاضرین پاسخ داده شد .
برنامه پویش ملی مبارزه با سرطان از سال 93 هرساله با هدف کاهش بروز و مرگ و میر ناشی از سرطان و بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان، افزایش آگاهی و جلب مشارکت مردم در خصوص قابل پیشگیری بودن سرطان و شیوه‌های آن (با تاکید بر اولویت منطقه‌ای)، اصلاح باورهای نادرست مردم در خصوص سرطان از جمله درمان ناپذیر بودن آن، جلب مشارکت سیاستگزاران و مجریان سلامت (درون و برون بخشی) در کنترل عوامل خطر سرطان آن (با تاکید بر اولویت منطقه‌ای)، از 1 تا 7 بهمن 1396 برگزار می‌گردد.
 شعار پویش ملی مبارزه با سرطان: سرطان قابل پیشگیری و درمان است، با خودمراقبتی و امید.

دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code