:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: افتتاح بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان در هفتمین روز دهه فجر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۹ |
    آلبوم تصاویر
افتتاح بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان
در هفتمین روز دهه فجر
با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خاتمی نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان بخش اداری، آموزشی و پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان افتتاح شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - عصر روز چهارشنبه 18 بهمن‌ماه 96 دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سالن اجتماعات انجمن بیماران کلیوی زنجان، با اشاره به افتتاح بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان اظهار کرد: امروز شاهد بهره‌برداری از یکی از فازهای این نگرانی و دغدغه و ورود مردم عزیز و خیریه‌ها به حوزه سلامت هستیم، کمکی که برای دانشگاه است در کنار زحماتی که دوستان و همکاران دانشگاه در حوزه سلامت می‌کشند.
وی افزود: برای دانشگاه علوم پزشکی زنجان توفیق بسیار بزرگی است که شاهد باشد مردان و زنان بزرگ با نیت‌های عالی برای ارتقاء سلامت مردم دانشگاه را کمک می‌کنند و این را نمی‌شود با هیچ چیز ارزشگذاری کرد و دانشگاه ممنون و متشکر است از تمامی کسانی که در این راه قدم بر‌داشته‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه یکی از توفیقات زنجان این است که در حوزه سلامت خیرین بسیاری دارد تصریح کرد: به نوعی زنجان بهشت خیرین است و این نتیجه و اتفاق به سبب وجود مردان و زنان قوی و باانگیزه در زنجان است که توانستند اعتماد مردم را جلب کنند که این سرمایه بسیار بزرگ، نیازمند حفاظت و حمایت است و اگر این انگیزه خدشه‌دار شود؛ این شتاب و سرعتی که در حوزه خیرین در استان وجود دارد نیز دچار خدشه خواهدشد و امیدواریم که این اتفاق نیفتد.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید براینکه هر روز سرعت خیرین قویتر و پرشتاب‌تر در حیطه‌های مختلف خواهد شد، اظهار کرد: امروز شاهد حمایت خیرین از افتتاح بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان هستیم و اگر ما امروز در بخش پیشگیری سرمایه‌گذاری بیشتری داشته باشیم، قطعا این هزینه‌ها روز به روز کاهش خواهد یافت.
دکتر قزلباش با اشاره به افتتاح بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان، افزود: بخشی را افتتاح می‌کنیم که آموزشی و پیشگیری است و مهمترین بخش است، چراکه اقدام و سرمایه‌گذاری در این بخش دانشگاه را هم به لحاظ هزینه‌ای و تاثیرگذاری، کارآمدتر خواهد کرد و امیدواریم با سرمایه‌گذاری و زحماتی که خیرین در حوزه حمایت از بیماران کلیوی انجام دادند، به زودی شاهد بهره‌بردای از بزرگترین مرکز دیالیز خیرساز کشور هم باشیم.
وی اضافه کرد: در کنار این اقدامات، فعالیت‌های دیگری که انجمن بیماران کلیوی زنجان داشته است، قطعا افتخار بزرگی را نصیب حوزه سلامت و خیرین خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید براینکه دست نیاز حوزه سلامت به سوی خیرین دراز است، اظهار امیدواری کرد: این حرکت‌های خیرین هر روز شتاب بیشتری بگیرد.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه همه حوزه‌های خیرین در کنار بحث آموزش و پیشگیری فعال هستند، افزود: به نظر می‌رسد در حوزه پژوهش جای خالی سرمایه‌گذاری گروه‌های خیرین همچنان خالی است.
دکتر قزلباش ادامه داد: در دانشگاه حدود 400 نفر اعضای هیات علمی در رشته‌‌های مختلف تخصصی و فوق تخصصی به عنوان یک سرمایه‌ای بزرگ در 31 سال گذشته حضور دارند که روز به روز این حضور قوی‌تر خواهد شد.
وی با بیان اینکه واقعیت این است که دانشگاه به خاطر محدودیت‌های مالی در سال‌های اخیر در حوزه آموزش و پژوهش، از این سرمایه‌ هیات علمی بزرگ به آن شکلی که دلخواه است نتوانسته استفاده کند، افزود: پیشنهاد دانشگاه این است و دوستان هم حتما کمک خواهند کرد، دانشگاه از این سرمایه علمی که دارد بهتر و پرشتاب‌تر استفاده کند و در حیطه‌های مختلف مثل حوزه سرطان، کلیوی، ام اس و دیابت، می‌توانیم از ظرفیت خیرین استفاده کنیم و نیروی انسانی علمی را هدایت کنیم به بخش تحقیقات در همین حوزه‌ها و به این شکل، خیرین در حوزه‌های مختلف در همان حوزه خودی، یک خط اعتباری را برای تحقیق و پژوهش در مورد بیماران آن حوزه اختصاص بدهند، مثلا در حوزه کلیوی بسیار جای تحقیقات است و تامین مواد، ابزار و نیروی هیات علمی هم برعهده دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید بر اینکه دانشگاه به هیچ وجه دنبال این نیست که پولی یا اعتباری در اختیار دانشگاه قرار داده بشود، بلکه، خیرین در همان انجمن برای خود در چارچوب‌های پژوهشی خط اعتباری تعریف کنند و خروجی پژوهشی داشته باشند و خروجی را به اسم خودشان منتشر کنند و دراین راستا، تامین نیروی انسانی برعهده دانشگاه است.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار کرد: یکی از مهمترین کارهایی که دانشگاه باید انجام دهد و امروز بحث آن جدی است، بحث بین‌المللی‌سازی است و همین ایده‌های خوب و این اقدامات ایثارگرانه در حیطه‌های مختلف می‌تواند ابعاد ملی، فرامنطقه‌ای و بین‌المللی پیدا کند.
دکتر قزلباش یکی از بهترین و موثرترین راه‌ها را خروجی‌هایی عنوان کرد که در سطح بین‌الملل می‌شود آنها را مطرح کرد و این خروجی‌ها، خروجی‌های سرمایه‌گذاری در حوزه پژوهش است که یک امر ماندگار و وسعت‌ده فعالیت ‌حوزه‌های خیرین است که دراین خصوص دست نیاز دانشگاه به سوی خیرین دراز است.
به گزارش وب‌دا، زنجان، انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان از سال 63 به طور غیر رسمی و به طور رسمی از سال 70 فعالیت خود را آغاز کرد و در این مدت برای رفع نیاز بیماران همه تلاش‌ خود را به کار گرفته است.
در سال 94 بخش پیوند کلیه راه‌اندازی و با راه‌اندازی این بخش آزمایشگاه‌ها و مراکز کلینیکی تکمیل شد.
تعداد بیماران کلیوی تحت پوشش استان 1700 نفر است و در حال حاضر ۳ 90 نفر بیمار دیالیزی، هستند.
انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی زنجان هم‌اکنون با ۸ مرکز دیالیز با دفاتر نمایندگی انجمن در شهرهای زنجان، ابهر، قیدار، ماه‌نشان، خرمدره، ایجرود و طارم فعالیت می‌کند.

دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >