:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برنامه اموزشی خردادماه97
:: برگزاری کمیته آموزش ، باز آموزی و سومین جلسه شورای کارشناسی خدابنده
:: طرح کدینگ کشوری
:: دریافت تندیس پنجمین جشنواره ستارگان روابط عمومی ایران توسط روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خدابنده
:: تجلیل از ایثارگران شاغل در شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بین‌المللی شدن سریع‌ترین روش دردسترس ما برای رشد ظرفیت‌های فردی، سازمانی و ملی کشور است ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۹ |
 دکتر محمود سریع القلم در جلسه بین‌المللی‌سازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، اظهار کرد: بین‌المللی شدن سریع‌ترین و آسان‌ترین روش و متد دردسترس ماست، چه برای رشد ظرفیت‌های فردی و چه برای رشد ظرفیت‌های سازمانی و ملی کشور که در ارکان مختلف بتوانیم با دنیا کار کنیم.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - عصر روز چهارشنبه 18 بهمن‌ماه 96 دکتر محمود سریع القلم استاد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی در سالن جلسات مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه، با اشاره به اینکه بحث در هر حوزه‌ای تخصص خاص خود را می‌طلبد، اظهار کرد: بحث من بیشتر در حوزه علوم انسانی است و از منظر علوم انسانی به مشکلات نگاه می‌کنم، ولی شاید فرازهایی از این بحث برای شما پزشکان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز مفید باشد و نکاتی مطرح شود که بتوانید از آنها استفاده کنید.
وی افزود: در مسایل ایران که ما کار می‌کنیم، دغدغه و موضوع اصلی، توسعه کشور است و من به عنوان دانشجوی رشته‌های علوم انسانی، وقتی که دلایل مختلف را مطالعه می‌کنم آخرسر به مسائل فرهنگی می‌رسم که به نظرم می‌آید علت‌العلل مشکلات توسعه ایران در دایره فرهنگی است.
استاد دانشگاه شهید بهشتی با تاکید براینکه در کار پزشکی موضوع تشخیص یک بیماری خیلی مهم است، تصریح کرد: در علوم انسانی هم تشخیص خیلی جدی است و نمی‌توان گفت مشکلات کشور 245 دلیل دارد، بلکه به نظرم مشکل اصلی حوزه فرهنگی است.
دکتر سریع‌القلم با بیان اینکه فرهنگ لغت خیلی کاملی است، به تشریح و تقسیم‌بندی فرهنگ از منظر خود پرداخت و در پایان نتیجه‌گیری کرد که بهترین روش اصلاح این فرهنگ هم، کار بین‌المللی است.
وی بیان کرد: اینکه ما با جهان معاشرت نکنیم چون که مشکل پیدا می‌کنیم و بعد چالش‌هایمان زیاد می‌شود، پس باید برویم سراغ اینکه چگونه چالش‌ها را حل کنیم چراکه نگه‌داشتن وضع موجود سبب رشد ما نمی‌شود.
*** دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: یکی از بحث‌هایی که در دانشگاه داریم و یکی از بسته‌هایی که در دانشگاه در بحث آموزش، تحول و نوآوری در آموزش مدنظر قرار گرفته است، بحث بین‌المللی‌سازی است.
وی با بیان اینکه 12 بسته در دانشگا‌ه‌های علوم پزشکی برای طرح تحول سلامت و نوآوری در آموزش مطرح شده است، افزود: یکی از این بسته‌ها بحث بین‌المللی‌سازی است که عمدتا در بین‌المللی‌سازی حوزه سلامت چندمحور مشخص کرده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به طور اجمالی محورهای بین‌المللی‌سازی را؛ تبادلات بین‌المللی، بحث علمی و پژوهشی، بحث گردشگری سلامت، پذیرش دانشجویان خارجی، تسهیل و تبادل تولیدات حوزه سلامت ازجمله دارو و تجهیزات عنوان و اظهار کرد: در کنار اینها، بسته‌های دیگر نیز هست که شاید درنهایت به اینها لینک بشود و آن، بحث توسعه آموزش مجازی است که در بخش بین‌الملل نیز باز می‌تواند معنی‌دار باشد.
دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >