:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رییس جدید شبکه بهداشت و درمان و نیز رییس مرکز بهداشت شهرستان طارم معارفه شدند
:: کسب رتبه برتر ارائه مقاله در هجدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکی ترمیمی توسط دانشجوی دانشکده دندانپزشکی
:: جلسه شورای اقامه نماز و امر به معروف و نهی ازمنکر شبکه بهداشت و درمان خدابنده
:: طب سنتی ایرانی ، یک دهه فعالیت آکادمیک، نقد گذشته ، افق آینده
:: برگزاری کارگروه تخصصی بهداشت و درمان ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کسب رتبه برتر دستگاه اجرایی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ |

کسب رتبه برتر دستگاه اجرایی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود

در چهلمین بهار جشن انقلاب، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود
به لحاظ پوشش بالای خدمات‌رسانی از نظر ابعاد کمی و کیفی و تکریم ارباب رجوع به عنوان دستگاه برتر اجرایی معرفی شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا - زنجان -
در مراسم معرفی دستگاه‌های برتر اجرایی در نماز عبادی-سیاسی جمعه21 بهمن‌ماه 96، امام جمعه و فرماندار شهرستان ایجرود از دکتر ابراهیم خسروشاهی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود تقدیر کردند.
این مراسم با هدف انتخاب و تجلیل از دستگاه‌ها و برگزیدگان خدمات دستگاه‌های اجرایی شهرستان که با حضور مدیران، مسئولین استانی و شهرستان در 4 بخش اختصاصی، عمومی، مشترک عمومی و اختصاصی و اقتصاد مقاومتی مورد ارزیابی قرار گرفته بود، برگزار شد.
ضمن سپاس و عرض تبریک این موفقیت، امید آن داریم که در پرتو عنایات حضرت حق با ایجاد خلاقیت و تحول در روش‌ها و الگوهای برنامه‌ریزی در نظام اجرایی، شاهد به ثمررسیدن بیش از پیش اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم.

دفعات مشاهده: 662 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code