Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
صفحه اصلی::
درباره زنجان::
ریاست::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهشی::
گروه های آموزشی::
اساتید::
دانشجویان::
دفتر توسعه EDO::
کتابخانه::
امور اداری دانشکده::
کمیته تحقیقات دانشجویی::
کلینیک تخصصی دندانپزشکی::
فرم ها و آیین نامه ها::
اخبار ::
پیوندها::
تماس با ما::

:: کارگاه آموزش مجازی ویژه اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ |
کارگاه آموزش مجازی ویژه اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی
کارگاه آموزش مجازی ویژه اعضای هیئت علمی دانشکده به دعوت کارگروه مجازی EDC دانشگاه توسط واحد EDO دانشکده، در ساعت 11 مورخ 24/10/96 در محل سایت دانشکده دندانپزشکی برگزار شد. در ابتدای جلسه ریاست دانشکده سرکار خانم دکتر عاطفه یوسفی در زمینه اهمیت استفاده از تکنولوژی های آموزشی جهت ارتقا فرایند یاددهی- یادگیری دانشجویان صحبت کردند و در ادامه جناب آقای دکتر سعید امانلو مدرس کارگاه در زمینه یادگیری ترکیبی (blended learninig ) در آموزش پزشکی و نحوه استفاده از سامانه نماد دانشگاه مجازی مطالب مفیدی ارائه فرمودند و در پایان خانم مهندس حجتی مدرس کارگاه  در زمینه سیستم LMS و Scorm مطالب مفیدی ارائه نمودند. کارگاه در ساعت 13 با ذکر صلوات خاتمه یافت.
دفعات مشاهده: 419 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code