Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معاونت بهداشت::
مدیریت توسعه شبکه::
مدیریت مبارزه با بیماریهای استان::
مدیریت سلامت خانواده و جمعیت::
گروه آموزش بهداشت وارتقای سلامت::
مدیریت سلامت محیط وحرفه ای::
مدیریت بحران وکاهش خطر بلایا::
گروه بهداشت دهان ودندان::
واحد دارویی::
واحد سلامت روانی،اجتماعی ، اعتیاد::
اموراداری::
تماس باما::
شبکه های بهداشت و درمان ::
اخبار::
آدرس مراکز مشاورهHIV

جهت مشاهده آدرس

روی تصویر کلیک نمایید

نظام تحول سلامت

تحول سلامت

لینکهای مفید
جشنواره ملی رسانه ها
بسیج آموزشی تغذیه

جهت دانلود فیلم های آموزشی اینجاومقالات آموزشی اینجا کلیک کنید

:: اعزام تیم حمایت های روانشناختی در حوادث و بحران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
بنا به درخواست دانشگاه علوم پزشکی و نظر به تجربه و توانمندی و حضور تیم روانشناسان در مناطق زلزله زده، روز پنج شنبه مورخه 5 بهمن 1396 دو تیم جهت حضور به مدت دو هفته در منطقه زلزله زده سرپل ذهاب به کرمانشاه اعزام گردید .
دکتر صائینی معاون بهداشت ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای اعضاء تیم حضور در مناطق زلزله زده و کمک رسانی به مردم را حرکتی انسانی و لازم دانستند و تأکید فرمودند که در سالهای اخیر اهمیت مداخله ای روانشناختی ثابت گردیده است و به دنبال حوادث و بحران ها افرادی دچار علائم استرس حاد می شود که در صورت عدم مداخله درمان و پیشگیری منجر به اختلالات جدی روانپزشکی همچون PTSD و افسردگی و ... در آینده خواهد شد و خوشبختانه با حضور تیم های علاقمند این مشکلات به حداقل رسیده و کارآیی و اثر بخشی این برنامه ثبت شده است . تیم اعزامی به مدت دو هفته در منطقه حضور خواهند داشت.

دفعات مشاهده: 2015 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code