چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷

3- استدلال بالینی
4- فلسفه پزشکی
5- آموزش پزشکی
6- کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم( شرکت دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی و دستیاران بالینی علاوه بر مقاطع کارشناسی و دکترای حرفه ای علاقمند به حوزه نوآوری و کارآفرینی فقط در حیطه شماره 6 بلا مانع می باشد.)

مهلت ثبت نام: 30 بهمن ماه 1396

جهت ثبت نام در یکی از حیطه های المپیاد علمی به دفتر استعداد های درخشان واقع در دانشکده پزشکی مراجعه و یا با شماره 33451031 تماس حاصل فرمایید.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص المپیادهای گذشته به آدرس http://medolympiad.behdasht.gov.ir مراجعه فرمایید.