Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
معرفی بیمارستان::
ریاست بیمارستان ::
اخبار و رویدادها::
بخشها و واحدهای درمانی::
مدیریت خدمات پرستاری::
واحدهای پاراکلینیکی ::
امور آموزشی::
واحد فناوری اطلاعات ::
اطلاعات مربوط به بیماران::
روابط عمومی::
تماس با ما::
توریسم درمانی::
فرم گزارش خطا::
واحد های اداری::
نظر شما راجع به اجرای طرح تحول نظام سلامت چیست؟
موافقم
مخالفم
تاثیر چندانی ندارد

تحول نظام سلامت
-------------------------------
:: جهادگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان دربیمارستان ایثار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۷ |
اولین گروه تخصصی و فوق تخصصی  با عنوان جهادگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در راستای محرومیت‌زدایی برای ساکنان مناطق محروم و کم‌برخوردار شهرستان ایجرود اقدام به ویزیت رایگان بیماران در این شهر نمودند.
در این کار جهادی 10 پزشک و دندانپزشک عمومی، 15 پزشک متخصص و فوق تخصص در رشته های رادیولوژیست، رادیولوژی، طب سنتی، زنان، کلیه و مجاری ادراری، داخلی، ارتوپدی، قلب و عروق، عفونی، روانپزشکی، اطفال،پرستار، ماما و دستیار دندانپزشکی حضور داشتند.
تیم جهادگران سلامت  در راستای محرومیت‌زدایی برای ساکنان مناطق محروم و کم‌برخوردار شهرستان ایجرود   با استقبال گرم مردم قدرشناس وامام جمعه،فرماندار و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان ، صبح روز پنج‌شنبه 17 اسفند 96، اقدام به معاینه و ویزیت رایگان بیماران نیازمند در بیمارستان ایثار  این شهر نمودند. در این راستا دکتر قزلباش ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان به همراه دکتر خاتمی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز با حضور در جمع پزشکان اقدام به ویزیت و معاینه بیماران نمودند.
گفتنی است: انجام سونوگرافی وکشیدن، پرکردن و جرم‌گیری دندان و خدمات پرستاری هم رایگان انجام گرفت.
دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
بیمارستان ایثار ایجرود Isar Hospital of Ijrood